5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Gaziantep İstanbul'da puan istiyor

Türkcell Süper Ligi'nde, Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak olan Gaziantepspor, bu maçtan puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. 

Gaziantepspor Futbol Şube Sorumlusu ve Asbaşkanı Bülent Mamatoğlu, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile çok önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, ''Çıkışımızı sürdürmek için Fenerbahçe maçından puan almak istiyoruz. Bu maç hem bizim hem de Fenerbahçe için çok önemli. Fenerbahçe ile yaptığımız son 20 maçta, 1 galibiyet, 2 beraberlik, 17 de yenilgimiz var. Bu istatistiği değiştirmek istiyoruz'' dedi. 

Sıralamada alt sıralardan kurtularak üst sıralara doğru tırmanışlarını sürdürmek istediklerini kaydeden Mamatoğlu, ''Sıralamada şu anda 17 puanla 5. sırada bulunuyoruz. Bu yerimizi koruyarak, alt sıralardaki takımlarla puan farkını açıp yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz. Fenerbahçe ise geçen hafta aldığı galibiyetle liderlik koltuğuna oturdu. Liderliğini korumak için mutlaka bizi yenmek isteyecektir. Güzel ve çok zevkli bir maç olacağını düşünüyorum'' diye konuştu. 

Mamatoğlu, Fenerbahçe'nin çok büyük ve güzide bir kulüp olduğunu, Sarı-lacivertli takımın çok iyi futbolculardan kurulu olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: 

''Fenerbahçe, Türkiye'nin iftihar ettiği, çok büyük ve güzide kulüplerimizden birisi. Çok iyi kadroları var. Son derece akıllı ve bilinçli taraftarları var. Şartlar ne olursa olsun 90 dakika boyunca takımlarını destekliyorlar. Bizde Anadolu'nun mütevazı bütçesi olan mütevazı bir takımıyız. Türkiye'nin en genç takımlarından birisiyiz. Topladığımız 17 puanın tesadüf olmadığını göstermek istiyoruz. Tabiki Fenerbahçe'den puan almak kolay bir iş değil. Zor bir maç olacak ama iyi bir maç olacak.'' 

Mamatoğlu, Gaziantepspor kafilesinin son antrenmanın ardından uçakla İstanbul'a gideceğini, takımda sakat olan Diawara ve Ali Bayraktar ile U-19 Milli Takımı'nda bulunan Uğur ile kırmızı kart cezalısı kaleci Kenan Hasagiç'in kadroya alınmadığını belirtti.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2006 Perşembe 16:51:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?