6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

'Gaziantep parsel parsel satılıyor'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep il Başkanı Bayram Kemal Kılıç, Recep Koç Parkı'nın eğlence merkezine dönüştürülmesinin kabul edilemeyecek bir uygulama olduğunu söyledi.


Kılıç, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, konuyu daha önce de gündeme getirdiklerini ve o zaman yaptıkları açıklamalarının arkasında olduklarını belirtti. Kılıç, "Gaziantep son zamanlarda yapılan uygulamalarla satışa arz bir arsa olarak görülüyor olmalı. Bu bağlamda Gaziantep'in her tarafı parsel parsel satılıyor. Son olarak da Recep Koç Park'ı şu an bir Fransız firmasına verilmiştir" dedi.
Kılıç, kente hizmet etmek adına yeşil alanların katledilerek beton yığını haline getirilmesinin kabul edilemeyecek bir gerçek olduğunu kaydederek, "Kamuoyundan gelen tepkilere aldırmadan, ben yaptım oldu mantığı ile hareket edenlerin yarın seçim sandığı başında gereken dersleri alacağından kuşkumuz yoktur. Geçtiğimiz günlerde Gaziantep'te taşımacılık yapan otobüs, dolmuş ve ekmeğe yapılan fahiş zamdan nasibini alan vatandaşlarımız bir kez daha mağdur edilmişlerdir. İşsizliğin çığ gibi büyüdüğü bir ortamda zor geçinen vatandaşlarımıza bu zammı reva gören zihniyetin artık son dönemlerini yaşadığı ve hesap verme gününün geldiği gözden kaçmamaktadır" diye konuştu. 

..
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2008 Perşembe 18:54:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?