6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaziantep puan bekliyor

Turkcell Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Kocaelispor ile karşılaşacak olan Gaziantepspor, bu maçtan puan veya puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor.


Teknik Direktör Nurullah Sağlam yönetiminde Celal Doğan Tesisleri'nde bugün yapılan antrenmana, sakatlıkları devam eden Mehmet Polat ve kaleci Murat Şahin katılmadı. Hafif sakatlıkları devam eden Emrah Eren, Deumi ve kaleci Tolga ise antrenman boyunca düz koşu yaptı. Diğer futbolcular ise soğuk havada ısınma hareketlerinden sonra istasyon çalışması yaparak antrenmanı tamamladı.
Teknik Direktör Nurullah Sağlam, yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısının son 2 haftasına girildiğini belirterek, "Bu haftaki rakibimiz Kocaelispor'un durumu malum. Ligin en altında olan ekiplerden bir tanesi. Dolayısıyla mutlaka bu maçtan galibiyetle ayrılmak isteyecekler. Ancak biz de ilk yarıyı kendimizi bulmamız gereken bir yerde bitirmek düşüncesiyle, bu maçtan iyi bir skorla ayrılmamız gerektiğinin bilincindeyiz" dedi.


Deplasmanda Kocaelispor ile yapacakları müsabakanın zorlu geçeceğini beklediklerini kaydeden Sağlam, "Zor bir müsabaka olacak. Özellikle bizim cephemizden bakıldığında, sakatlıkların son haftalarda bizi bayağı huzursuz ettiğini söyleyebilirim. Tabata ve Deumi muhtemelen hafta sonuna kadar iyileşir. Emrah'ın duruma da maç saatinde belli olur. Ancak Mehmet Polat ve kaleci Murat Şahin, Kocaelispor karşısında forma giyemeyecek. Gaziantepspor olarak, kalan 2 haftayı minimum 4 puanla kapatmayı hedefliyoruz.
Eğer 2 maçtan 4 puan alabilirsek iyi bir avantajla devreyi kapatmış oluruz diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.


Kaleci Mahmut Bezgin de Kocaelispor deplasmanında hedeflerinin puan veya puanlar almak olduğunu ifade ederek, "Ligin bitimine 2 hafta kala oynayacağımız Kocaelispor deplasmanı zor geçecek diye düşünüyorum. Onlar da bir çıkış yakaladılar ve bu maçta da mutlaka galip gelmek isteyecekler. Ancak biz de bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bunun için de elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2008 Perşembe 13:25:37
Güncelleme :12 Aralık 2008 Cuma 16:55:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?