3
Mayıs
2024
Cuma
GAZİANTEP

Gaziantep tuzak hazırlığında

Gaziantepspor, Turkcell Süper Ligi'nin 13. haftasında oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Takımını Beşiktaş maçına 3 puan parolasıyla hazırlayan Gaziantespor Teknik Direktörü Faruk Hadzibegic, siyah-beyazlı ekibin Fransız teknik direktörü Tigana'ya sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Teknik Direktör Faruk Hadzibegic, Beşiktaş'ın şampiyonluğun güçlü adaylarından olduğunu belirterek, 'Çok güçlü ve kaliteli bir takıma karşı oynayacağız. Ligde kötü günler geçiren Beşiktaş, sahaya mutlaka 3 puan için çıkacaktır. Teknik direktör değişimi Beşiktaş'ı olumlu etkileyecektir. Biz de her maçımıza 3 puan için çıkacağız. Beşiktaş'ta her futbolcu çok kaliteli. Özel bir tedbir almayı düşünmüyorum. Sezon başından bu yana yakından takip ettiğim Beşiktaş'ın bu maça değişik bir sistemle çıkacaktır. Biz kendi önlemlerimizi alacağız, rakibimiz bizi düşünsün. Öncelikli hedefimiz 3 puan ve yenilmemektir' dedi.

Geçen yılki BJK İnönü Stadı'nda Gaziantepspor'un 4-3 üstünlüğünde biten maçı hatırlatan Hadzibegic, El Taib'in o maçta sergilediği futbolu, bu maçta da sergilemesini beklediğini kaydetti. Hadzibegic, 'Geçen yılki 4-3'lük maçın görüntülerini izledim. El Taib, gerçekten çok güzel oynamış. Kendisinin bu maça hazır olması için sürekli görüşüyorum. Aynı performansı bu maçta da sergilediği takdirde sahadan mutlu ayrılan biz olacağız' diye konuştu.

Bu arada, kırmızı-siyahlı ekip, milli takımlarında bulunan El Taib, Lazarov, Fahmi ve Lazarov'un dışında tam kadro çalışmalarını sürdürüyor. 2 kırmızı kart gören Faruk ve Krita'ya 10'ar bin YTL para cezası veren yönetim, izinden geç dönen Sedat, Özgür ve Ali Akdeniz'e de 2 bin 500'er YTL para cezası verdi.

Sakatlıktan kurtulan Erdal ve Sedat ilk kez takımla birlikte çalışmalara katılırken, Krita'ya Ankaraspor maçında rakibine kasti faul yaptığı için TFF Disiplin Kurulu 2 maç ceza verdi. Ayrıca Ankaraspor maçında yapılan kötü tezahürat ve sahaya yabancı madde atılmasından dolayı Gaziantepspor Kulübü'ne 10 bin YTL para cezası verildiği belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2005 Çarşamba 15:28:57
Güncelleme :16 Kasım 2005 Çarşamba 16:11:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?