4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Gaziantep yönetiminde görev değişikliği

Gaziantepspor yönetim kurulunda görev değişikliğine gidildi.

Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl başkanlığında yapılan yönetim kurulu toplantısına Ömer Çelik, Sabri Hamamcı, Bahattin Bozgeyik, M.Abdullah Doğru, Bilal Çeker, İbrahim Döş, Yusuf Kaplan, Ertuğrul Ahi, Ali Sezgin, Reşit Solak, M. Sait Güven, B.Sıtkı Severoğlu katıldı. Kulüpteki kurumsallaşmanın geniş şekilde ele alındığı toplantıda bazı görev değişiklikleri de yapıldı.

Yönetimden yapılan açıklamaya göre teknik asbaşkanlık ve futbol şube sorumluluğu görevinden ayrılan Bülent Mamatoğlu'nun yerine teknik asbaşkanlığa Ali Sezgin getirildi. Genel Sekreterlik görevini yürüten Sermet Atay'ın yerine ise yönetim kurulu üyesi Bahattin Bozgeyik görevlendirildi. Türkiye Futbol Federasyonu genel kurul delegeliğinde de değişiklik oldu. TFF Genel Kurulu'nda Gaziantepspor'u bundan böyle İbrahim Kızıl, A. Ata Aksu, Ömer Çelik, Bilal Çeker ve B.Sıtkı Severoğlu temsil edecek.

Transfer çalışmalarının da ele alındığı yönetim kurulu toplantısında transfer çalışmanın İbrahim Kızıl başkanlığında Bilal Çeker, Yusuf Kaplan, Ali Sezgin ve İbrahim Döş'ten oluşan komite tarafından yürütülmesi kararlaştırıldı.

iha
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2007 Cumartesi 15:03:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?