4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Gaziantep'de eroin operasyonu

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yapılan bir operasyon sonucunda 3 kilo 40 gram eroin maddesi ele geçirdi. 

Edinilen bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri, yapılan istihbarat çalışmaları neticesinde bir şahsın Gaziantep'e eroin maddesi getireceği bilgilerinin alınması üzerine operasyon düzenlendi. 

Küsget Sanayi Sitesi'nde yapılan operasyonda sondaj makinesi yanına gelen Yusuf O.'yu yakaladı. 

Sondaj aracının dolap kısmında yapılan aramada ise çanta içerisinde 6 adet ayrı paket halinde toplam 3 kilo 40 gram eroin maddesi tespit edildi. 

Yakalanan şahıs alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Yusuf O. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
iha
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2007 Perşembe 18:37:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
izzettin karaaslan IP: 85.104.59.xxx Tarih : 13.02.2007 15:59:54
Yusuf o. şahisin hayata yapacağı en son durmdur...kesinlikle bu bir komplodur.. yusufun insanları zehirliyecek zerre kadar bir düşüncesi yoktur. ve hayatta yapmaz.... şahsen şok oldum ve halla şoktayım... İnşallah yanılmamışımdır ve en kısa zamanda bunun perde arkasındaki komplo güçlerin bulunmasını istiyorum. Bir vatansever olarak bu durumları en kısa zamanda ortadan kaldırıp, bu tür durumlara mudahele etmemiz lazım... operasyonu başarıyla gerçekleştiren ekibede teşekür ediyor başarılarının devamını diliyorum....