6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaziantep'de hedef Diyarbakır

Bank Asya 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor devre arasına Diyarbakırspor'u mağlup ederek girmek istiyor.


Gaskispor tesislerinde Diyarbakırspor maçı hazırlıklarına başlayan mavi-beyazlı ekip, Diyarbakırspor'u eli boş göndermek istiyor. Deplasman için 5 hafta süren iyi sonuçların Kasımpaşaspor maçında son bulduğunu belirten Teknik Direktör Suat Kaya, "5 hafta sonra iyi giden bir seri sonunda deplasmanda şuandaki lidere 2-0 mağlup olduk. İkinci yarıda oynanan futbolda memnunum. Futbolcularım ne gerekiyorsa yaptılar ancak bunu skora yansıtamadık. Şuanda ligin güçlü bir takımıyla son haftada mücadele edeceğiz.
Çok güçlü bir rakip var karşımızda ancak devre arasına galibiyetle girmek istiyoruz" dedi.


İlk yarıyı da değerlendiren Kaya, "İlk yarıda 27 puanı hedefliyorduk. Ama 24' ile kapatırsak hiç olmazsa Play Off'a yakın bir yerde bitirmiş oluruz. İkinci yarıda da yapmamız gereken işleri kafamızda planladık. Bunu da futbolcularımızla paylaşarak güzel işler yapmayı istiyoruz. Önemli olan 24'ünde başlayacak olan kampımızda Fortis Türkiye Kupası maçlarına da iyi hazırlanmaktır. Güzel bir takım haline gelip. Daha sonra hem ligde hem de Fortis Türkiye Kupası'na iyi başlamak istiyoruz. Çok yoğun bir trafik bizi bekliyor. Biz 16 haftada sonucunda sadece 2 tane deplasman mağlubiyeti aldık. Buda bizim için bir sevinç kaynağı. Bir tanesini çoka kötü oynayarak mağlup olmuştuk. Bir tanesinin ikinci yarısında özellikle iyi direnç göstererek oynadık. Buda bizim için önemliydi. Genç bir ekibim var. Devre arasında mutlaka takviyelerimiz olacak. Buradan göndereceğimiz futbolcu kardeşlerimiz olacak hem de kadromuzu güçlendirmek için alacağımız futbolcular olacak" diye konuştu.


Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Fatih Şen ise takım olarak çok kötü bir durumda olmadıklarını ifade ederek, "Çünkü kendimize ilk 6 olarak bir hedef koyduğumuz zaman 21 ve 31 puan arasına sıkışmış bir ligi görüyoruz. Bizde şuanda 21 puandayız. Bu hafta kendi sahamızda Diyarbakırspor ile oynayacağız. Her ne kadar kendi sahamıza da maçalara iyi çıkamazsak da, kendi saha avantajımızın olduğunu düşünüyorum. Bu maçtan galip ayrılmamız durumunda devre arasına 24 puanla gireceğiz. Bu puanda bizim hedeflerimiz için çok kötü olmadığını düşünüyorum. Çünkü ikinci yarıda da 24-25puan topladığınız zaman en kötü ihtimalle ilk 6'nın içinde yer alacağımızı tahmin ediyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 12:25:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?