6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

'Gaziantep'e 3 futbol takımı fazla'

Bank Asya 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un Asbaşkanı Ünsal Göksen, Gaziantep'e 3 futbol takımının fazla olduğunu bildirdi.

Göksen, Şahinbey Belediyesi'nde Başkan Ömer Can ile birlikte düzenlenen basın toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile ilgili soruları yanıtlayan Göksen, "Gaziantep'te, Turkcell Süper Ligi'nde Gaziantepspor, Bank Asya 1. Ligi'nde Gaziantep Büyükşehir Belediyepor ve TFF 2. Lig 5. Grup'ta GASKİSpor mücadele ediyor. Her zaman söylediğim gibi Gaziantep'e 3 futbol takımı fazla. Gaziantep'in tek futbol takımı var o da Gaziantepspor" dedi.

Gaziantepspor'dan başka bulunan futbol takımlarının Gaziantepspor'a futbolcu yetiştirmesi gerektiğini kaydeden Göksen, "Bir futbolcu 300-400 bin YTL. Futbolcu transfer ücretleri çok fazla. Onun için birinci lig takımlarına altyapıdan futbolcu yetiştirilmesi gerekiyor. Gaziantep'te de 20-30 tane yetenekli genç futbolcu var. Bu futbolcuların yetiştirilerek Gaziantepspor'a kazandırılması gerekiyor" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2008 Cuma 18:23:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?