6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaziantep'e ünlü yağmuru

Gaziantep Hava Limanı'na ünlü yağdı.

İstanbul'dan gelen ve saat 14:00'de Gaziantep Hava Limanı'na inen Popstar İhsan'ın geldiği aynı uçakla Ahmet Özhan, Gülriz Sururi ve bir grup tiyatro sanatçısı da Gaziantep'e geldi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin davetlisi olarak Halep'teki Gaziantep Günleri şenliklerinde konser verecek olan ünlü sanatçı Ahmet Özhan'ın yanı sıra uçaktan Gülriz Sururi ve bir grup tiyatro sanatçısı da Birecik'te Tiyatro Sanatçısı Mehmet Akan anısına düzenlenecek törenlere katılmak üzere Gaziantep'e geldi.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Tiyatro Sanatçısı Gülriz Sururi, tiyatro sanatçısı arkadaşlarıyla birlikte yakın zaman önce kaybettikleri Birecikli ünlü Tiyatro Sanatçısı Mehmet Akan'nın adının verildiği halk evinin açılışı için Birecik'e gitmek üzere Gaziantep'e geldiklerini söyledi.

Sururi, "Herkesin 'Bizimkiler' dizisinin Sabri'si olarak tanıdığı ve yakın zamanda kaybettiğimiz çok değerli Tiyatro Sanatçısı Mehmet Akan için doğum yeri olan Birecik'e gidiyoruz. Birecik Belediyesi eski bir halk evini yeniden açarak Mehmet Akan'ın ismini vermeyi kararlaştırmış. Biz de bu güzel olayı kutlamak amacıyla geldik" dedi.

Televizyonla pek ilişkisi olmadığını belirten Sururi, "Bu yıl yazdığım bir müzikal oyun olan ‘Fosforlu Cevriye’ isimli oyunum önümüzdeki kış sergilenecek" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2008 Çarşamba 18:01:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?