6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaziantep'in PAF'ı start verdi

Gaziantepspor Paf Takımı yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Yeni sezona merhaba diyen Kırmızı-Siyahlılar, 30 kişilik kadrosu ile yeni sezonun ilk antrenmanını teknik direktör Mehmet Ali Süral nezaretinde gerçekleştirdi.

Yeni sezonda yeni bir kadro ile mücadele edeceklerini belirten Süral, "Geçtiğimiz sezonki kadromuzdan sadece 4 futbolcumuz bulunuyor. Bunların yanına Almanya'nın 2. Lig takımlarından Sv. Sandhausen forması giyen gurbetçi futbolcular, Yasin Polat ve Samet Özbay'ı ekledik. Yaptığımız seçmelerde, Ceylanpınar Tigemspor'dan Musa, Ceylanpınar Demirspor'dan Yusuf, Mersin Galataspor'dan Caner, Malatya Adafispor'dan Hasan ve Nizip Yıldırımspor'dan Mustafa Alagöz takıma katıldı. Grup maçlarında mercek altına aldığımız ve izlediğimiz futbolculardan Diyarbakır Kayapınarspor'dan Muhammet ve Emrah, Şehitkamil Belediyespor'dan Fuat, Adıyamanspor'dan Uğur ve İmam, Batman Gençliktepe'den Muhammet ve Ömer, Malatyaspor'dan Serdar ve Aksarayspor'dan Furkan'ı kadromuza dahil ettik. Şu anda mevcut kadromuz 30 kişi. Yapacağımız antrenmanlar ile bu sayıyı 25'e indirmeyi planlıyoruz" dedi.

Asıl amaçlarının A takıma futbolcu kazandırmak olduğunu kaydeden Süral, "Gaziantepspor PAF Takımı olarak, her zaman olduğu gibi bu sezon da asıl amacımız, A takıma futbolcu kazandırmak. Bunun yanı sıra futbolculara yarışmacı zihniyeti kazandırmak. Şu anda antrenmanlarımıza başladık. Lige iyi bir şekilde başlayıp, sezonu en iyi yerde bitirmek" diye konuştu.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2008 Çarşamba 16:13:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?