6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaziantepli berberler zam istiyor

Gaziantep'te erkek kuaförleri ve berberler uzun süre zam yapılmayan tıraş ve cilt bakım ücretlerine zam yapılmasını istiyorlar.

Gaziantep'te yaklaşık 20 yıldır erkek kuaförlüğü ve berberlik yapan Bayram Çelik, tıraş ve cilt bakım ücretlerine uzun zamandır zam yapılmadığını ve şu anda aldıkları ücretlerin çok düşük kaldığını belirtti. Çelik, "Bizim vatandaştan talep ettiğimiz ücret yıllardır aynı kalırken, kullandığımız malzemelerin fiyatları her yıl en az yarı yarıya artıyor. Ayrıca, elektrik ve su fiyatlarına yapılan zamlar da bizleri olumsuz etkiliyor. Acilen tıraş ve cilt bakım ücretlerine zam yapılmalı" dedi.

Çelik, vatandaşların da eskisi kadar tıraş olmak için berbere gelmediğini kaydederek, "Daha önceleri haftada bir kez berbere gelen vatandaşlar artık ayda bir kez zor geliyor. Vatandaş da maddi durumu iyi olmadığı için kendisine özen gösteremiyor. Halbuki, insanların kendilerine özen göstermeleri, gerekli vücut ve cilt bakımlarını periyodik olarak yaptırmaları gerekiyor. Ancak maddi imkansızlık sebebiyle vatandaşlar bu bakımlarını yaptıramıyorlar" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2008 Pazar 12:25:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?