6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

'Gaziantepli Sanatçılar Şöleni'

Gaziantep merkez ilçe Şehitkamil Belediyesi, Gaziantepliler Dernekleri Federasyonu işbirliğiyle "Gaziantepli Sanatçılar Şöleni" düzenleyecek.

Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, yaptığı açıklamada, 26 Ekim 2008 Pazar günü saat 20.00'de Kamil Ocak Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek şölende, Mehmet Yakar, Melih ve Melda Duygulu, Mustafa Açıkses, Nejdet Yaşar, İhsan Güvenç, Halil Karaduman, Çetin Körükçü ve Burhan Atik'in sahne alacağını belirterek, tüm vatandaşları şölene davet etti.

Gaziantepli sanatçıları ilk kez böyle büyük bir organizasyonda bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Özkarslı, her biri kendi alanında önemli başarılara imza atmış olan bu değerli sanatçıların, Gazianteplilere güzel bir konser vereceğini ifade etti.

Belediye olarak Ramazan ayında 8 mahallede tasavvuf konserleri düzenlediklerini hatırlatan Özkarslı, bu tür sosyal etkinliklerle halka güzel anlar yaşatmaya çalıştıklarını, bu şölenlerin, bir araya gelmek ve bütünleşmek adına birer vesile olduğunu sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 16:09:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?