6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaziantepspor çalışmalara başladı

Gaziantepspor, 2008-2009 sezonunun ilk antrenmanını yaptı.

Celal Doğan Tesisleri'nde topbaşı yapan Kırmızı-siyahlılar, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Nurullah Sağlam yönetiminde ilk antrenmanına çıkan eski ve yeni futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlendi. Yabancı futbolcular, Zurita, Deumi, Ivan ve Beto'nun katılmadığı antrenmanda, yeni transferler ilgi odağı oldu. Teknik direktör Nurullah Sağlam, yeni sezonda geçen 3 yılın acısını çıkaracaklarını belirterek, "Tecrübeli oyunculardan oluşan bir takım kurduk. Nedeni şu, Gaziantepspor taraftarı artık 3 senenin acısını çıkaracak bir takım bekliyor. Genç oyuncuları sentezledik ama tecrübeli oyuncu sayası daha fazla. Kampı burada yapmamızın nedeni, ekip ve arkadaşlık ruhunu canlandırmak. Kadromuzdaki oyuncuların büyük bir bölümü ile daha önceden çalıştığım için, onların kişiliklerini ve oyuncu kimliklerini çok iyi biliyorum. Dolayısıyla istediklerimizi hayata geçirecek bir ekip kurduğumuza inanıyorum" diye konuştu.

Takımın yeni transferlerinden Erman Özgür ise Türkiye'nin en istikrarlı kulüplerinden birisine geldiği için mutlu olduğunu ifade ederek, "Nurullah hoca ile oyun anlayışımız birbirine çok uygun. Konyaspor'dayken takıma çok keyif veren bir futbol oynatıyordu. İnşallah burada da sıkıntı yaşamadan, üst sıralara oynayan bir takım olacağız. Çok kaliteli bir kadromuz var. Elimizden gelenin en iyisini yaparak, üst sıralarda mücadele etmek istiyoruz" dedi.

Eski takımına tekrar döndüğü için mutlu olduğunu belirten Emrah Eren de, "Gaziantepspor'a tekrar dönmek benim için mutluluk verici. Bu sene çok iyi bir takım kuruldu. Takımın geçen seneki iskeleti korundu. Nokta transferler yapıldı. Taraftarımız bu sene bizden gönül rahatlığı ile çok umutlu olabilirler. Çünkü onların isteklerine en iyi şekilde karşılık vereceğiz" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'den transfer edilen Gaziantepli futbolcu Kemal Aslan ise, "Tekrar burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Yeni bir heyecan. Hocamızla uzun zamandır konuşuyoruz. Burada yeni bir oluşum var, hedefler büyük. Ben de bu hedefler için tekrar Gaziantep'teyim. Söz konusu Gaziantepspor olunca, akan sular duruyor. İnşallah daha önceki yıllardaki gibi Gaziantepspor'u üst sıralara taşıyabilmek için elimizden geleni yapacağız. Gaziantep halkı buna layık" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2008 Cuma 15:02:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?