4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Gaziantepspor evine döndü

Gaziantepspor, 3 Ocak'tan beri Antalya'da sürdürdüğü kamp çalışmalarını tamamlayarak geldiği Gaziantep'te ilk çalışmasını yaptı. 

Kırmızı-siyahlılar, Antalya'dan uçakla Adana'ya oradan da kara yoluyla dün gece Gaziantep'e geldi. Gaziantepspor, Teknik Direktör Erdoğan Arıca yönetimindeki ilk çalışmasını yaptı. Kırmızı-siyahlıların kendi tesislerinde yaptığı ilk çalışmayı Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Bülent Mamatoğlu ile Asbaşkan Ömer Çelik, Genel Sekreter Sermet Atay ve çok sayıda yönetici izledi. 

Bu arada, yarın Kamil Ocak Stadı'nda saat 14:00'te Sivasspor ile oynanacak Fortis Türkiye Kupası maçının bilet fiyatları belli oldu. 

Buna göre bilet fiyatları; "Kale arkası 3, maraton tribünü 5 ve numaralı tribün 25 YTL" olarak belirlendi. Biletler, yarın sabah saatlerinden itibaren stat gişelerinde satılacak.
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2007 Cuma 17:33:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nimet keskin IP: 88.254.188.xxx Tarih : 20.01.2007 12:30:39
gaziantep spora güveniyorum nede olsa antepliyek yorum memleketimi ve insanlarımı çok seviyorum ama orada olup maçları kaçırmamak var malasef okumak bizi çoruma esir etti neyse,, tüm antep spor oyuncularına GAZİANTEP SPOR TEKNİK DİREKTÖR ERDOĞAN ARICA HOCAMA VE EKİB ARKADAŞLARINA BAŞARILAR DİLERİM İYİ ÇALIŞMALAR