4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Gaziantepspor FB'ye bileniyor

Gaziantepspor, hafta sonu deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

Celal Doğan Tesisleri'nde Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde yapılan antrenmanı Asbaşkan Ömer Çelik ve yönetim kurulu üyeleri de izledi. Antrenmanda futbolcuların hayli neşeli ve istekli oldukları gözlendi. Asbaşkan Ömer Çelik, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Kasımpaşa maçında alınan galibiyetle lige iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek, "Şimdi önümüzde Fenerbahçe maçı var. Hazırlıklarımız çok iyi gidiyor. Fenerbahçe karşısında da iyi bir futbol sergileyerek sahadan puan veya puanlarla ayrılmak istiyoruz. Gaziantepspor, orada gerçek gücünü gösterecektir" dedi.

Fenerbahçe ve Beşiktaş ile art arda oynayacak olmalarının takımın gerçek gücünü gösterecek olması açısından önemli olduğunu kaydeden Çelik, "Fenerbahçe ve Beşiktaş maçları geçen senekinden daha iyi olduğumuzu gösterecek maçlar. Teknik direktörümüz Mesut Bakkal'ın temposundan memnunuz. Bir iki eksiğimiz var. Bunları giderdiğimizde Gaziantepspor geçen yılki yaşadığı korkuları yaşamayacak ve daha üst sıralarda yer alacaktır" diye konuştu.

Çelik, kırmızı-siyahlı taraftarlara da seslenerek, taraftarların daha çok bütünleşmeleri ve takımlarına sahip çıkmaları gerektiğini kaydetti.
Hollanda'nın Heerenven takımından transfer edilen orta saha oyuncusu Uğur Yıldırım da, Kasımpaşa maçının geride kaldığını, artık Fenerbahçe maçını düşündüklerini belirterek, "Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladık. İnşallah bu maçtan iyi bir sonuçla döneriz. Fenerbahçe büyük takım, ama biz elimizden geleni yapacağız. Korkumuz yok, iyi sonuç almak için sahaya çıkacağız" dedi. Kırmızı-siyahlı futbolcu Ekrem Dağ ise, Fenerbahçe maçının kendileri için çok önemli olduğunu ve sahaya puan almak için çıkacaklarını belirterek, "Kendimize güveniyoruz, Fenerbahçe karşısında puan alacağımızı düşünüyoruz" diye konuştu.

Tecrübeli file bekçisi Ömer Çatkıç da, Fenerbahçe maçından galibiyetle ayrılacaklarını söyleyerek, "Kasımpaşa engelini kayıpsız atlatmak için ligin ilk maçına çıktık ve bunu da başardık. Şimdi hedefimizde Fenerbahçe var. Her maça aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Her maça puan almak, keyif veren Gaziantepspor izletmek için çıkıyoruz. Fenerbahçe karşısında da iyi futbol ortaya koyarak, sonucunda güzel bir galibiyet alacağımızı düşünüyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2007 Çarşamba 13:29:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?