6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaziantepspor forvet arıyor

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Bursaspor maçını kazanarak ligin ilk yarısını galibiyetle tamamlamak istediklerini söyledi.

Gol yollarında sıkıntı yaşamamak için devre arasında forvet mevkiine transfer yapabileceklerini belirten Başkan Kızıl, De Nigris'in Gaziantepspor'a transferi yönündeki haberlerin de gerçeği yansıtmadığını açıkladı.


Celal Doğan Tesisleri'nde Teknik Direktör Nurullah Sağlam yönetiminde yapılan antrenmanı izleyen Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, burada basın mensuplarının sorularını cevapladı. Kızıl, geçen hafta Kocaelispor karşısında ortaya konulan futbol sebebiyle tüm futbolcuları kutlayarak, "Takım olarak olması gereken yerde değiliz. Her zaman Kocaelispor karşısındaki futbolu sergilememiz gerekirdi. Kocaelispor karşısında iyi bir futbol sergileyerek, hak ettiğimiz bir galibiyet aldık" dedi.
Sezonun ilk yarısında sakatlıklar ve bazı şanssızlıklar nedeniyle puan kayıpları yaşadıklarını söyleyen Kızıl, "Özellikle sakatlıklar bizi sıkıntıya soktu. Beto'nun sakatlığı döneminde gol yollarında çok zorlandık. Kaybettiğimiz maçları bu eksiklerden dolayı kaybettik. Şimdi önümüzde Bursaspor maçı var. Bursaspor maçını kazanarak ilk yarıyı galibiyetle bitirmek istiyoruz. Ondan sonra da ikinci yarıya hazırlanacağız. Devre arasında birinci devrenin hesabını yapacağız ve kulübün mefaatleri doğrultusunda ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu.


Transfer çalışmalarının Teknik Direktör Nurullah Sağlam'ın vereceği rapor doğrultusunda sürdürüleceğini ifade eden Kızıl, "Bizim özellikle alternatifli bir iki futbolcuya ihtiyacımız var. Gol yollarında sıkıntı yaşamamak için bu mevkiye bir transfer yapabiliriz. Şu anda transferi konuşmak bana göre yanlış olur. Hocamızla görüşeceğiz ve ona göre hareket edeceğiz" dedi.


Basında De Nigris ile Gaziantepspor'un görüştüğü yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Kızıl, "Bu haberler yerel basının uydurması. Sanki kendileri görüşmüş gibi yazıyorlar. Kafadan atma haberler bunlar. Ne yapacaklarını şaşırmışlar. Bu tür hareketlerle kulübe saygısızlık yapıyorlar. Ben bu yapılanlara sesimi çıkarmıyorum. Ama konuştuklarıyla kulübe saygısızlık ediyorlar" ifadelerini kullandı.

İha
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2008 Çarşamba 17:47:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?