6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaziantepspor galibiyetten emin

Turkcell Süper Lig'in 10. haftasında sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek olan Gaziantepspor'da futbolcular Erman Özgür ve Murat Ceylan, bu maçtan 3 puanla ayrılacaklarını söylediler.

Teknik Direktör Nurullah Sağlam yönetimindeki çalışmalarını kendi tesislerinde sürdüren Gaziantepspor'da, antrenmana sakat olan Beto ve kasığında ağrı olan Zurita katılmazken, Mehmet Yozgatlı ve Emrah Eren takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı. Açma-germe hareketlerinden sonra 5-2 çalışmasında bulunan kırmızı-siyahlılar daha sonra kendi aralarında çift kale maç yaptı.

Kırmızı-siyahlı futbolcu Erman Özgür, geçen haftalar içerisinde 4 büyük takımla oynamanın rahatlığı içerisinde olduklarını söyledi. Erman, "Bundan sonraki rakiplerimiz bize göre ve bu maçları kazanacağımıza inanıyorum. Bu maçlardan alacağımız puanlarla üst sıralara çıkacağımıza inanıyorum" dedi.

Fortis Türkiye Kupası'nda Trabzonspor galibiyetiyle avantaj elde ettiklerini kaydeden Erman, "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını da yenersek yüzde 90 gruptan çıkarız. Grubumuz zorlu ama başarılı sonuçlar alacağımız bir grup. Avrupa'ya gitmenin en kısa yolu Türkiye Kupası'nı kazanmaktan geçiyor. Biz de bu fırsatı değerlendirmek istiyoruz" diye konuştu.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisini de değerlendiren Erman Özgür, Fenerbahçe'nin saha ve seyirci avantajını kullanarak sahadan galibiyetle ayrılacağına inandığını söyledi.

Kırmızı-siyahlı takımın genç oyuncusu Murat Ceylan ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarının gayet iyi bir şekilde devam ettiğini dile getirerek, "Geçen hafta Galatasaray karşısında aldığımız mağlubiyeti telafi etmek için İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından 3 puan alarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Bundan sonra da Fortis Türkiye Kupası maçına bakacağız. Kupada Trabzonspor'u yendik, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u da yenerek gruptan çıkmanın yoluna bakacağız" şeklinde konuştu.

Murat Ceylan, Fenerbahçe-Galatasaray derbisi ile ilgili olarak da, Fenerbahçe'nin bu sezon çok kötü oynadığını, bu nedenle Galatasaray'ın maçı kazanabileceğini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2008 Cuma 12:43:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?