6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaziantepspor gelecekten umutlu

Gaziantepspor Basın Sözcüsü Mehmet Kızıl, Gaziantepspor'un sezona iyi bir başlangıç yapmasına rağmen son haftalarda istemedikleri sonuçlar aldıklarını söyledi.

Kızıl, yaptığı açıklamada, sezon başında iyi sonuçlar aldıklarını ancak son 4 haftadır kendilerinin de istemedikleri sonuçlar aldıklarını belirtti. Kızıl, "Fakat bunun en büyük etkenlerinden bir tanesi eksiklikler ve kırmızı kartlar. Dolayısıyla bu haftadan itibaren sakat olan Beto ve kaleci Murat Şahin aramıza katılıyor. İyi bir ekip ve takıma sahibiz, bundan sonraki maçların daha iyi geçeceğini tahmin ediyorum" dedi.

Asbaşkan Bilal Çeker'le birlikte futbolcularla yaklaşık bir saate yakın toplantı yaptıklarını kaydeden Kızıl, "Bu toplantı çok yararlı oldu, genel gidişatı hep beraber değerlendirdik. Gelecekle ilgili gelecek sözleri takımdan aldık, hiç kimse merak etmesin büyük bir camiayız, iyi bir takımız. Ligi iyi bir yerde bitireceğiz" şeklinde konuştu.

Kızıl, geçen sezonun sonunda verilecek peşinatları geçen hafta bitirdiklerini ifade ederek, "Takımla ilgili ekonomik sıkıntımız yok, her ayın sonunda futbolcuların rutin alacakları ödeniyor. Futbolcu arkadaşlarımızla oturduk, konuştuk ve programları beraber yaptık. Bizim takımla ilgili herhangi bir ekonomik sıkıntımız söz konusu değil" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2008 Çarşamba 12:32:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?