6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaziantepspor hazırlıklarını sürdürüyor

Turkcell Süper Lig'in 10. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Gaziantepspor, bu maçın hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdürüyor.

Teknik Direktör Nurullah Sağlam yönetiminde Celal Doğan Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren kırmızı-siyahlılar, maçtan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Sakat olan Beto antrenmana katılmazken, geçen hafta sakatlıkları sebebiyle Galatasaray kadrosuna alınmayan kaleci Murat Şahin, Emrah ve Mehmet Polat antrenmana katıldı.

Teknik Direktör Nurullah Sağlam, Galatasaray karşılaşmasında bireysel hatalardan dolayı yedikleri goller sebebiyle sahadan mağlup ayrıldıklarını belirtti. Yedikleri golleri Süper Lig'deki bir takımın yememesi gerektiğini kaydeden Sağlam, "Maçın 11. dakikasından itibaren 2-0 geride olmak kötü bir durum. Galatasaray'a tabi ki zor, ama bu skorun altından kalkacak pozisyonları bulduk. Buna rağmen üstesinden gelemedik. Dolayısıyla da Galatasaray maçını kaybettik" dedi.

Ligde geçen 9 haftada 4 büyük müsabakayı bırakmanın kendileri için avantaj olduğunu ifade eden Sağlam, şunları söyledi:

"Eğer diğer maçları önemsemezseniz, sıkıntıyı her zaman yaşarsınız. Şimdi önümüzde İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı var. Yaptıkları son müsabakayı canlı olarak izledim. Bu maçı kaybetmelerine rağmen, eğer dikkatli olsalardı daha maçın ilk yarısında kendilerine yetecek skoru yakalayabilirlerdi. Ancak onlar da golü atamadılar ve mağlup oldular. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağımız karşılaşmanın zor bir maç olacağının bilincindeyiz. Ben, seyir zevki yüksek, iyi bir maç olacağını
düşünüyorum."

İHA
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 11:18:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?