6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaziantepspor için hazırlandılar

Turkcell Süper Ligi'nin 24. haftasında kendi sahasında yarın Gaziantepspor ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Ankaraspor, sinemada stres attı.


Küme düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşmada Gaziantepspor'u sahasında ağırlayacak olan Ankaraspor'da futbolcular ve idari yönetim sinemaya gitti. Mavi-beyazlı futbolcuların yanı sıra Genel Menajer Mehmet Şen, Kulüp Genel Müdürü Ender Yurtgüven ve Sportif Direktör Hasan Çetinkaya'nın da yer aldığı Ankaraspor kafilesi, Armada Alışveriş Merkezi'nde 'Göz' adlı filmi izledi. Mavi-beyazlı futbolcular, gerilim filminin ardından "Gözümüzü dört açacağız, Gaziantepspor maçını alacağız" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 1 Mart 2008 Cumartesi 15:20:56
Güncelleme :1 Mart 2008 Cumartesi 15:45:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gurkan candan IP: 78.166.141.xxx Tarih : 2.03.2008 16:07:31

mrblar gaziantepsporun un a sından z sine üyeleri ne olru g.antepimize sahip çıkalım geçmişteki başarılamızı özler olduk artk sıradan takımlara puan kayb etmemiz üzüyo bizi ayakta tutalm guneydoğun güzl şehrinin antepini ne olursanız kuvvet olup güç olup başaralım sivas kadardamı olamyrz yemnle bunu yazrken alıyorm o kadar içtn alıyormki bu durm beni öle üzdükü dahada anltmak yazmak isterdm ama.!!neyse başarılar sizlerin olsn g.antepimzn olsn.ALLAHA EMNTSNZ