6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaziantepspor Kayseri'ye kilitlendi

Sakatlıklar nedeniyle Sivasspor mağlubiyetiyle ligde büyük bir yara alan Gaziantepspor kendi sahasında oynayacağı Kayserispor maçına kilitlendi.

Celal Doğan Tesisleri'nde Kayserispor maçı hazırlıklarını teknik direktör Nurullah Sağlam yönetiminde yapan kırmızı siyahlı ekip, 3 puana kilitlendi. Yapılan antrenmanlara sakatlığı devam eden Deumi, Tabata ve Mehmet Polat katılamazken Beto çift kale maça katılamadı.

Teknik Direktör Nurullah Sağlam şuana kadar yaptıkları hesapların çok az gerisinde olduklarını belirterek, "Şuana kadar istemediğimiz ve beklemediğimiz sonuç ve durumlarla karşılaştık. Maalesef sezon başındaki hesaplarımızın 1.5 puan gerisindeyiz. Bu hesaplarımızın çok daha fazla ilerisinde olabilirdik. Kayserispor maçını kazanarak istediğimiz puan ortalamasını yakalayacağımızı umut ediyorum. Çok şansız ve özellikle bireysel hatalardan kaynaklanan fazla gol yedik. Bu da bizim olmamız gereken yerden biraz daha geriye itti. Kayserispor maçı bizim açımızdan çok zorlu bir müsabaka olacak. Ligin en iyi kadrolarına sahip bir ekip. Ancak biz de kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanarak bu maçtan galip gelmek istiyoruz" dedi.

İstedikleri puan ortalamasına Sivasspor maçına kadar yaklaştıkalarını ifade eden Sağlam, "Ancak hiç beklenmedik bir andan istem dışı 3 futbolcumuz sakatlandı. Çok iyi oynamamıza rağmen net bir skor gibi gözükse de kolay kaybetmediğimize inanıyorum. Özellikle golleri de risk aldığımız bölgelerde yedik. Bu maçı geride bıraktık. Şuan bizim için önemli olan Kayserispor maçı. Bu maçta taraftarımızın desteğini alarak mutlaka kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Sezon başından beri sakatlanan futbolcular nedeniyle zor durumda kaldıklarını ve tekrardan yaşanan sakatlıkların kendilerini zora durumda bırakabileceğini hatırlatan Nurullah Sağlam, "Mehmet Polat'ın durumu hala kritik. Ancak Tabata ve Deumi'nin bu maça yetişmesini bekliyoruz. Tüm sakatlıklarımıza son dakikada bakıp değerlendireceğiz. Beto'yu aşamalı olarak değerlendiriyoruz. Sakatlığı bilindiği gibi 2 kez nüksetti. Bunun tekrarlanmaması için çaba sarf ediyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 16:06:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?