6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaziantepspor kuralardan memnun

Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Fortis Türkiye Kupası grup kuralarında avantajlarının yanı sıra dezavantajlarının da olduğunu belirterek, gruptan çıkmak için mücadele edeceklerini söyledi.

Celal Doğan Tesisleri'nde basına kapalı olarak Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Gaziantepspor, Fortis Türkiye Kupası kuralarından memnun. Teknik Direktör Nurullah Sağlam kupadaki rakiplerinin güçlü olduğunu belirterek, "Tabi grubumuzda Trabzon ve Beşiktaş'ın olması dezavantaj gibi görünse de ikisiyle evimizde oynamamız avantaj gözüküyor. Ayrıca kenti kentimizin takımı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la oynayarak 3 maçı kendi evimizde oynamanın avantajını yaşayacağız. Avantajlarımız olduğu kadar dezavantajlarımızda var. Gruptan çıkmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Gaziantepspor'un Brezilyalı yıldız oyuncusu Tabata ise rakiplerini maç saatlerine kadar tanımaya çalışacaklarını ifade ederek, "Şu an için kupadaki rakiplerimiz hakkında detaylı bir bilgimiz yok. Ancak Beşiktaş ve Antalyaspor'a karşı oynadık. Antalyaspor'u hem şehir hem de takım olarak biliyoruz. Gerçekten güçlü oyuncuları var. İki forvet oyuncusu bizi lig maçında gerçekten zorlamıştı. Sonuçta bildiğimiz iki ekiple ve tanımadığımız iki ekiple oynayacağız. Yalnız bunlardan birini yani Trabzonspor'u ligde tanıma fırsatı bulacağız. Önümüzdeki maçları geçtikçe diğer maçları düşüneceğiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2008 Cumartesi 10:22:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?