4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Gaziantepspor ligde kaldı

Turkcell Süper Lig'in son haftasında Gaziantepspor, Konyaspor deplasmanında bulduğu 2 golle sahadan galip ayrılarak ligde kalmayı başardı. 

Konyaspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Gaziantepspor karşısında cezalı ve sakat oyuncuların eksikliğini fazlasıyla hissettiklerini belirterek, "Oyunda baskılı oynamamıza rağmen kalemizde gördüğümüz gollere engel olamadık. Ligde 6'ncılık olan hedefimizi gerçekleştiremedik. Gelecek yeni sezonda istediğimiz transferler yapılırsa hedefi olan bir takım olacağız. Ama hedefi olmayan sıradan bir takım olacaksak benim burada durmamın hiçbir anlamı yok. Çünkü önümüzdeki sene söz verdiğimiz seyirciyi tribünlere çekmeyi başaramayız. Dediğim gibi, önümüzdeki sezon net hedefi olan bir takım olmalıyız. O zaman ben de o takımın başında olurum" şeklinde konuştu. 

Gaziantepspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca ise, ligden düşen takımlar için 'Geçmiş olsun' dileklerini ileterek, "Birileri düşecekti, onlara geçmiş olsun. Biz kümede kaldığımız için çok mutluyuz. Ben geldikten sonra Gaziantep halkının tutumuna, bize verdiği desteğe çok teşekkür ediyorum. Biz futbolcularla çok iyi bir ekip olduk. Her türlü olumsuz şartlara ve negatif durumlarda ayakta kalmayı bildik. Onların hepsi birer aslan. Onları tebrik ediyor ve öpüyorum" dedi. 

Gaziantepsporlu futbolculardan Özgür Volkan Yıldırım, ligde kaldıkları için çok mutlu olduklarını söyleyerek, "Takım halinde çok iyi mücadele ettik. Tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. Belki dışarıdan izleyenlere kolay gelebilir, ama bu tip maçları oynamak gerçekten çok zor. Futbolcular bu tip maçlarda bütün performansını ortaya koymak zorunda kalıyor. İnsanın ayağı birbirine dolaşıyor. Çok zor bir müsabakadan çıktık ve galip geldik" diye konuştu. 

Kırmızı-siyahlı bir diğer oyuncu Engin Öztolga da, ligde kalma mücadelesinden galip ayrıldıklarını ifade ederek, "Bugün buraya kazanmaya geldik, çünkü biz kazanırsak diğer takımların yenip yenilmemesi önemli olmayacaktı. O yüzden buraya 3 puan almaya geldik. Konyaspor'da iyi mücadele etti, ama biz isteğimizi daha iyi sahaya yansıttık. Bulduğumuz pozisyonları değerlendirdik ve sahadan galip ayrılan taraf biz olduk. Ligde kaldığımız için çok mutluyuz. Ligden düşen takımlara da başarılar diliyorum. Umarım
en kısa zamanda tekrar lige dönerler" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2007 Pazar 03:41:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?