6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaziantepspor puanla dönmek istiyor

Türkcell Süper Ligi'nin 28. haftasında, deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Gaziantepspor, maçın seyircisiz oynanacak olmasının avantajıyla karşılaşmadan puan veya puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Teknik Direktör Nurullah Sağlam yönetiminde çalışmalarını sürdüren Kırmızı-siyahlı futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlendi. Takımda Ergün ve Bülent'in sakatlıkları devam ederken, bu oyuncular dışında eksik ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Bülent ve Ergün'ün ise Galatasaray karşısında oynayıp oynamayacakları maç saatinde belli olacak.

Teknik Direktör Nurullah Sağlam, yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın güçlü ve köklü ekiplerinden birisi olduğunu ve dolayısıyla oynanacak olan karşılaşmanın zorlu geçeceğini belirtti. Cumartesi günü oynanacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin de kendi maçlarını etkileyeceğini kaydeden Sağlam, "Bu derbinin sonucuna göre Galatasaray'ın motivasyonunun daha da artacağını düşünüyorum. Galatasaray için bizim maç liderlik maçı olacaktır. Dolayısıyla bu sebeple de motivasyonları daha üst seviyede olacak" diye konuştu.

Gaziantepspor'un da alt sıralardan kurtulmak ve rahatlamak için şiddetle puana ihtiyacı bulunduğunu ifade eden Sağlam, "Bizim de içinde bulunduğumuz konum itibarıyla şiddetle puana ihtiyacımız var. Hafta boyunca Galatasaray maçına çok iyi hazırlandık. Artık son çalışmalarımızı da yaparak Galatasaray karşısına çıkacağız. Oyuncularımın istekli ve arzulu olması beni umutlandırıyor. Her şeyden önce çok iyi bir müsabaka olacağına inanıyorum. Maçın seyircisiz oynanacak olması bizim için avantaj oluşturur" şeklinde konuştu.

Takım kaptanı Mehmet Polat da, Galatasaray'ın galip gelme arzusu ile üstlerine geleceklerini dile getirerek, "Maç seyircisiz oynanacak. Bu fırsatı değerlendirirsek, puan alırız. Moralimiz ve gücümüz yerinde, Galatasaray karşısında puan alacağımıza inanıyorum. Biz de güçlü bir takımız" ifadelerini kullandı.

.
Yayın Tarihi : 28 Mart 2008 Cuma 11:26:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?