6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaziantepspor tempo artırdı

Turkcell Süper Lig'in 7. haftasında kendi sahasında Konyaspor'u ağırlayacak olan Gaziantepspor tempo artırarak çalışmalarını sürdürüyor.

Celal Doğan Tesisleri'nde Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Gaziantepspor'da moraller yüksek. Tempo artıran Gaziantepspor düz koşu ile başladığı antrenmanı 5'e 2 pas çalışması, teknik taktik ve son olarak korner ve frikik çalışması ile tamamladı. Kırmızı-siyahlı ekibin Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Konyaspor'u iyi analiz ettiklerini belirterek, "Özellikle Konyasporu irdelediğimizde yeni hocalarıyla son iki haftayı puansız kapattılar. Puan alamayan rakibimiz bu maçta çok hırslı olacaktır. Zor bir müsabaka olacağının bilincindeyiz. Konyasporun gücünü artı ve eksikliklerini biliyoruz. Her şeyi artıya çevirmek için çalışacağız. Galibiyetlerimize bir yenisini daha eklemek istiyoruz" dedi.

Sağlam, maçın öğle saatlerinde oynanmasının kendilerine olumsuz etki yapabileceğini de hatırlatarak, "Kendi saha ve taraftarlarımız önünde oynayacağız. Bizi bekleyen en büyük sıkıntı maçın gündüz oynanmasıdır. Her gün farklı bir hava ile karşılaşıyoruz. Maç saatinde nasıl olur bilemiyorum ama bizim için en büyük sıkıntı gece maçından gündüze geçilmesidir" diye konuştu.

Sağlam, sakatlığı geçen Beto'nun tam anlamıyla hazır olduğunu da sözlerine ekledi.

Gaziantepspor'un file bekçisi Murat Şahin ise son 6 haftada aldıkları sonuçların iyi olduğunu ifade ederek, "Şimdi önümüzde bir Konyaspor, ardından Trabzonspor ve Galatasaray maçları var. Trabzonspor ve Galatasaray deplasmanına daha güçlü çıkabilmemiz için Konyaspor maçı bizim için büyük önem taşımaktadır. Her maç bizim için çok önemli ancak evimizde milli maç sonrası oynayacağımız bu maçtan da iyi sonuç almamız gerekiyor. Hazırlıklarımız devam ediyor ve onları yenecek güçte olduğumuza inanıyorum" dedi.

Milli kaleci Volkan hakkında çıkan olumsuz söylemlere de tepki gösteren Şahin, "Zaman zaman futbolcularda ve özellikle kalecilerde form düşüklükleri olabiliyor. Tabi ki şu anda üstüne gitmenin de bir anlamı yok. Çünkü milli takımın kalesini koruyor. Şu anda ona destek olmamız gerekiyor. Bence Volkan'ın üstüne fazla gidiliyor" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 17:25:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasin öksuz IP: 94.120.106.xxx Tarih : 22.12.2008 23:04:10

slm ıyı aksamlar nıye boyle oluyor gazıantep spor benım yasım23 gazı antepspor fanatık taraftarıyımdım enson fener macınden sonra mac ızleme gıtmıyorum bu ne zaman duzelecek