6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaziantepspor yarın toplanıyor

İtalya'da yaptığı kamp çalışmalarını tamamlayarak yurda dönen Gaziantepsporlu oyuncular, verilen 2 günlük iznin ardından yarın tekrar toplanarak sezon hazırlıklarına devam edecek.


Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını İtalya'da kamp yaparak değerlendiren Gaziantepspor, 12 günlük kampın ardından Gaziantep'e döndü. Kamp süresince Suudi Arabistan'ın Al Hilal, İtlaya'nın Seri A takımlarından Lazio ve Udinese, üçüncü lig takımlarından Castalleno, Yunanistan'ın güçlü takımlarından Larissa ve İtalya Seri B takımlarından Brescia'nın 15 yaş takımı ile karşılaşan Gaziantepspor, bu maçlardan 3 galibiyet, iki beraberlik ve bir de yenilgi aldı. Kırmızı-Siyahlı takımın hazırlık maçlarında sergilediği performans teknik heyet ve yöneticileri umutlandırdı.
Teknik Direktör Nurullah Sağlam yönetiminde çalışmalarını sürdüren Kırmızı-Siyahlı oyunculara, kamp sonrası iki günlük izin verildi. Cumartesi ve Pazar gününü izin yaparak geçiren futbolcular, pazartesi günü yeniden toplanacak. Kırmızı-Siyahlı ekip, Celal Doğan Tesisleri'nde Fenerbahçe ile oynayacağı Süper Ligin ilk maçının hazırlıklarına başlayacak.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2008 Pazar 16:34:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?