5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Gaziantepspor yeni sezona hazır

Gaziantepspor Teknik Direktörü Walter Zenga, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, "Lige hazırız. Hiçbir rakibimizden korkmuyoruz" dedi. 

Celal Doğan Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Walter Zenga, yeni sezona çok iyi hazırlandıklarını, takımda hiçbir sorunun bulunmadığını belirterek, ''Fikstür size kolay gelebilir, ama sonra birçok zorlukla karşılaşabilirsiniz. Önce ya da sonra her takımla oynayacağız. İlk 4 maçımızın zor olduğunu düşünebiliriz, ancak çok zor ya da imkansız görmemek lazım. Bizim kafamızda bir tek düşünce var, o da galip gelmek. Bütün rakiplerimize saygı duyuyoruz. Ancak hiçbir rakibimizden korkmuyoruz. İlk maçlar her zaman zor olur'' dedi. 

Gaziantepspor'un geçen sezon kendi sahasında çok az maç kazandığını ve ligin son haftasında oynadığı maçı kazanarak ligde kalmayı başardığını hatırlatan Zenga, "Yapılacak en zor çalışma şekli, futbolcuların kendilerine olan güvenini tekrar vermek ve kendi kapasitelerine ulaşmalarını sağlamaktır. Takıma kimlik kazandırmak ve futbolculara sorumluluk vermek için çok çalıştık. Ben sadece verilen görevi yerine getirecek futbolcu istemiyorum. Her futbolcunun hata yapma cesaretine sahip olması lazım. Futbolcu, bağımsız olarak kendi düşüncelerine göre de oynamaktan çekinmemeli'' diye konuştu. 

İlk 4 hafta içerisinde Denizlispor, Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray gibi güçlü rakiplerle karşılaşacaklarının hatırlatılması üzerine Zenga, ''Güçlü rakiplerle önce ya da sonra oynamanın iyi ya da kötü olacağını söylemek hiç mantıklı açıklama olamaz'' ifadelerini kullandı. Zenga, bir soru üzerine de 'Avrupa Kupaları'na katılmayı hedefliyoruz'' şeklinde bir açıklama yapmadığını, kendisinin görevinin takımı en iyi şekilde tanıyıp, maçlara en iyi şekilde hazırlamak olduğunu ifade etti.
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2006 Salı 15:18:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?