4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Gaziantepspor'a prim desteği

Gaziantepspor'un yaşadığı maddi sorunları aşması için yapılan çağrılara ilk destek genç işadamı Fuat Cindioğlu'ndan geldi. İşadamı Cindioğlu, Gaziantepspor'a 75 bin YTL maddi destekte bulundu.


Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'in makamında 75 bin YTL'lik çeki Gaziantepspor Asbaşkanı Bilal Çeker ve Teknik Direktör Mesut Bakkal'a teslim eden Cindioğlu, Gaziantepspor'a herkesin gücü oranında destek çıkması gerektiğini belirtti. Cindioğlu, Gaziantepspor'un son zamanlarda yakaladığı başarıyı sürdürecek güçte ve iyi yolda olduğunu kaydetti.


Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey ise, Gaziantepspor'un son haftalarda iyi bir çıkış yakaladığını belirterek, herkesi Gaziantepspor'a destek olmaya çağırdı. Güzelbey, "Geçtiğimiz hafta Ankaraspor maçı için de bütün Gaziantepliler'in desteğini istemiştik. Bir işadamı arkadaşımız destek çağrımıza cevap verdi ve Ankaraspor maçı için 75 bin YTL'lik prim desteği sözü verdi. Bunun bir başlangıç olduğunu düşünüyorum. Gaziantep'teki herkesin, maddi gücü ne olursa olsun bu takıma sahip çıkması gerek. Bu takım bizim takımımız" dedi.


Gaziantepspor Asbaşkanı Bilal Çeker de, 75 bin YTL'lik prim desteği veren işadamı Bilal Çeker'e teşekkür etti. Çeker, "Gaziantepspor bir çıkış yakaladı. Gaziantepspor olarak 100 bin YTL'lik primimiz vardı. Asım Güzelbey'in çağrısıyla bir 75 bin YTL daha oldu. Ankaraspor maçından sonra 175 bin YTL prim vermiş olduk. Bunlar güzel şeyler, bunların devam etmesini istiyoruz. Her hafta bütün maçlarda galip geleceğiz diye bir kaide yok. Tabii bunlar futbol camiasında futbolcuları etkileyen ve tetikleyen en büyük etkenlerden biri. İnşallah bu çıkışımız devam eder. Gaziantep'teki herkesin, Gaziantepspor'a bundan sonra da sahip çıkacağı kanaatindeyim" diye konuştu.


Gaziantepspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise, Gaziantepspor'un geleceği konusunda herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade etti. Yaptığı bütün basın toplantılarında takıma sahip çıkılmasını istediğini belirten Bakkal, bu isteğine cevap veren işadamı Fuan Cindioğlu'na teşekkür etti. Bakkal, "Bu takım hepimizin olduğu için herkesin irili ufaklı, küçüklü büyüklü destek olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü takım 4 ay içinde bayağı bir yol aldı. Gaziantep şehrine yakışanı yapmaya başladı. Ben bunun artacağını düşünüyorum. Çünkü Gaziantep çok duyarlı bir kent, futbolu çok seven ve futbolla iç içe yaşayan bir kent. Önemli olan maddiyat değil, manevi olarak da bu işlerin devam etmesi bize güç veriyor. En azından düşünülmemiz, aranmamız, arkamızda manen de olsa bir destek olması bize güç veriyor. Bizler böyle oluşumlarda mutlu oluyoruz. En azından bu işin bireylere değil de kitlelere dağıldığını düşünüyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor. Tüm herkesin desteğini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2007 Çarşamba 15:37:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
antepli IP: 61.69.133.xxx Tarih : 11.10.2007 13:32:22

agggh benim guzel antepim bu durumlara dusecek takimmisin