6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaziantepspor'da Bursa masaisi

Denizlispor deplasmanından 2-1'lik mağlubiyetle ayrılarak düşme korkusunu iyice hissetmeye başlayan Gaziantepspor, Bursaspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Celal Doğan Tesisleri'nde Bursaspor maçı çalışmalarına başlayan kırmızı-siyahlı takımda teknik direktör Nurullah Sağlam, Denizlispor maçında görev almayan futbolcuları çalıştırırken, maçta forma giyen oyuncular ise hafif ter idmanı yaptılar. Futbolcuların oldukça moralsiz oldukları gözlenirken, idmandan sonra bir açıklama yapan teknik direktör Sağlam, Denizli maçına çok iyi hazırlandıklarını ve futbolcuların oldukça istekli olduğunu belirterek, "Rakibimizin çok iyi bir futbol oynadığını ve çok zor bir maç olacağını biliyorduk. Rakibi çok iyi analiz ettik. Ama maalesef yediğimiz 2 gol de dönen top sonrasıydı. Çok erken bir dakikada gol yiyerek oyuna başlamamıza rağmen, oyunun kontrolü tamamen bizdeydi. İkinci yarı rakibimiz oldukça coşkulu başladı. Rakibimizin üstünlüğünü ikinci yarıda kabul ettik. Maalesef yaptığımız oyuncu değişiklikleri de pek katkı sağlamadı. Dolayısıyla mağlup döndük" dedi.

Hafta sonu oynanacak Bursaspor maçının önemine değinen Sağlam, "Önümüzde Bursaspor maçı var. Kalan 8 maçımızın 5 tanesini içeride oynayacağız. Artık geride kalan haftaların hesabını yapmak yerine, önümüzdeki haftalarda ne yapacağımızın hesabını yapmalıyız. Gaziantepspor'u seven herkesten tek isteğim bu takımı desteklemeleri. Geride kalan maçlarda iyi oynamamıza rağmen sonucunu alamadık. Bu takımın bu ligde kalacağı inancına sahibiz. Taraftarlarımız da bize inanırlarsa hep beraber başarabiliriz. Ligde üstten ve alttan hiçbir takımın kopmaması her takım için bir avantajdır" şeklinde konuştu.

İdmanın ardından Başkan İbrahim Kızıl ile bir görüşme yapan teknik direktör Sağlam, futbolcularla toplantı yaptı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2008 Pazartesi 17:52:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?