6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaziantepspor'da galibiyet sevinci

Türkcell Süper Ligi'nde ilk haftalarda, ortaya koyduğu futbol ve aldığı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çeken ancak son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla da taraftarını hayal kırıklığına uğratan Gaziantepspor, hasret kaldığı galibiyete Gençlerbirliği karşısına ulaştı.

Kamil Ocak Stadı'nda dün oynanan maça hızlı başlayan Gaziantepspor, aradığı golü bir türlü bulamadı. İlk yarıda her iki takımdan da gol sesi çıkmazken, ikinci yarının 60. dakikasında iki oyuncu birden değiştiren Gaziantepspor, oyunu tamamen lehine çevirdi. Maçın başından itibaren taraftarın sahaya davet ettiği Beto'nun oyuna girmesiyle adeta ateşlenen Kırmızı-siyahlılar atak üstüne atak geliştirdi.

79. dakikada Tabata'nın sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta iyi yükselen Beto, kafa vuruşuyla, takımının ve kendisinin hasret kaldığı golü attı. Beto, attığı gol ile taraftarı ve yedek kulübesini ayağa kaldırdı. Bu dakikadan sonra ataklarını artıran Gaziantepspor, aradığı 2. golü de 83. dakikada Erman'ın ayağından kazandı. Erman'ın golüyle Kırmızı-siyahlılar büyük sevinç yaşadı. Maçın bitiş düdüğüyle sahaya giren Teknik Direktör Nurullah Sağlam ve ekibi, futbolcuları tek tek kutladı.

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, yaptığı açıklamada, centilmence geçen Gençlerbirliği maçında galip geldikleri için mutlu olduklarını belirterek, "Bu galibiyetle kötü gidişe son vermiş olduk. Bundan sonra da inşallah çıkışımız sürecek ve emeklerimizin karşılığını alacağız. Devre arasında kadromuza mutlaka takviye yapacağız. Şu an transfer için bir ekip görevlendirdik ve çalışmaları devam ediyor. Acele etmeyip nokta transferler yapmak istiyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2008 Pazar 16:23:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?