4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Gaziantepspor'da hakeme öfke

Gaziantepspor Kulübü Asbaşkanı Bilal Çeker, bu sezon 4 maçta aleyhlerine karar verildiğini belirterek, "Hakemler, 12 puanımızı çaldı. Öyle olmasaydı, şimdi zirvede biz olurduk" dedi.

Geçen hafta Kamil Ocak Stadı'nda Galatasaray karşısında son dakikaya galip giren ve spor otoritelerinin ofsayt olarak kabul ettiği son dakika golüyle beraberliğe razı olan Gaziantepspor'da maçın hakemine öfke dinmek bilmiyor. Asbaşkan Bilal Çeker, bu sezon aleyhlerine çok karar verildiğini kaydederek, "Hakemler 4 maçta tam 12 puanımızı çaldı. Bu zor şartlarda ayakta kalabilen bir kulübe bu büyük bir ayıptır" dedi.

Geçen yıl bin bir zorlukla ligde kalmayı başarabilen kulüpte yapılan yeni değişikler sonucunda yönetim ve teknik heyet arasındaki uyumun takıma da yansıdığını ifade eden Çeker, "Geçen yıl forma şansı bile bulamayan De Nigris, bu yıl gol krallığına aday. Aynı şekilde diğer genç futbolcularımız da bu yıl yükselişe geçti" diye konuştu.

Teknik Direktör Mesut Bakkal'ın göreve getirilmesinin takıma faydalarının önümüzdeki haftalarda daha iyi görüleceğini dile getiren Çeker, "Ama birileri yağlarında kavrulmaya çalışan Anadolu kulüplerinin önünü kesmekle meşgul. Son oynadığımız Galatasaray maçı bunun en iyi örneği. Biz golü atana kadar iyi yöneten hakem, ondan sonra değişti. Bunun adı emek hırsızlığıdır. Zayıftan çalıp güçlüye vermektir. Biz golü atana kadar teşekkür edeceğimiz bir hakem varken, golü attıktan sonra başka bir hakem vardı sahada. Biz bunları istemiyoruz. Bu tür olaylara artık 'dur' denmesi lazım. Acilen önlem alınmalı, aksi taktirde faciaya yol açılabilir" dedi.

Çeker, sahada rakip ayrımı yapmadıklarını, önümüzdeki maçlarda yaşadıkları puan kaybını telafi edeceklerini de sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2007 Çarşamba 16:36:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?