6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaziantepspor'da hazırlıklar tamam

Türkcell Süper Ligi'nde bu hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Gaziantepspor, bu maçın hazırlıklarını tamamladı.

Celal Doğan Tesisleri'nde Teknik Direktör Nurullah Sağlam yönetiminde sürdürülen çalışmaları Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl ve Kulüp Basın Sözcüsü Mehmet Kızıl da izledi.

Kaleci Murat Şahin'in katılmadığı antrenmanda, Beto ve Mehmet Polat düz koşu yaparken, Emrah Eren ise takımdan ayrı olarak istasyon çalışmasında bulundu. Kırmızı-siyahlı futbolcular ısınma hareketlerinden sonra 5-2 ve şut çalışmasında bulundu.

Teknik Direktör Nurullah Sağlam, yaptığı değerlendirmede, sakatlıkları devam eden Beto, Kaleci Murat Şahin, Mehmet Polat ve Emrah Eren'den İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında faydalanamayacaklarını belirterek, "Şu anda bu futbolcuların sakatlıkları devam devam ediyor. Sakatlıkları devam eden bu futbolculardan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında muhtemelen faydalanamayacağız. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağımız maçın gerçekten zorlu bir müsabaka olacağının bilincindeyiz. Bu maçı mutlaka kazanıp, en azından sıralamada bir kaç basamak yukarı çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2008 Cumartesi 11:14:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?