6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaziantepspor'da hedef 3 puan

Gaziantepspor, Turkcell Süper Ligi'nin 31. haftasında kendi sahasında oynayacağı Vestel Manisaspor maçından 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Celal Doğan Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-siyahlı ekipte kart cezalısı Beto ile Bekir forma giyemeyecek. Teknik Direktör Nurullah Sağlam, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Vestel Manisaspor'un kazanmak zorunda olmasının kendileri için bir avantaj olacağını söyleyerek, "Vestel Manisaspor buraya kazanmak için gelecek. Bu bizim için bir avantaj sayılır. Kendi sahamızda kazanmak zorunda olduğumuz maçları farklı mantalite ile oynamak zorunda kalmamız bizi sıkıntıya sokmuştu. Ama bu maç bizim için daha farklı. Dolayısıyla, rakibin daha çok kazanmak zorunda olması bizim için bir avantaj olacaktır. Oynayacağımız müsabaka kadar diğer maçların sonucu da bizim için önemli. Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanarak önümüzdeki karşılaşmalara bakacağız. Vestel Manisaspor maçını kazanarak ertesi gün oynanacak karşılaşmaların sonuçlarını bekleyeceğiz. Sarı kart sınırında olan birçok oyuncumuz vardı. Bizim için en önemli sayılabilecek bu haftalarda, bazı oyuncularımın cezalı olması bizim için sıkıntı oldu" diye konuştu.

Genç futbolcu Özgürcan ise, sahaya galibiyet için çıkacaklarını belirterek, "Bu maç Vestel Manisaspor için daha zor geçecek. Çünkü düşme tehlikesini daha yakından hisseden bir takım. Bu maçı kaybederlerse ligden düşmeleri kesinleşecek gibi görünüyor. Eğer biz kazanırsak son 3 haftaya çok rahat bir şekilde gireceğiz. Hedefimiz bu maçtan 3 puan almak. Bunu da başaracak güçteyiz" ifadelerini kullandı.

.
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2008 Salı 14:53:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?