6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaziantepspor'da hedef 3'te 3

Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında kendi evinde Fenerbahçe'yi ve ardından deplasmanda Ankraspor'u mağlup ederek 6 puan toplayan Gaziantepspor, lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Celal Doğan Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren Gaziantepspor'da moraller yüksek. Kırmızı-siyahlı ekibin teknik direktörü Nurullah Sağlam, iyi bir hazırlık döneminin ardından başarıya doğru ilerlediklerini belirterek, "İyi bir hazırlık dönemi geçirmiştik ve bunun avantajlarını yaşıyoruz. İki maçta da iyi mücadele ettik. Tam anlamıyla oturmuş ve pekişmiş bir takım değiliz. Ama iki haftada alınan galibiyetlerin avantajını yaşayacağız. Önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağımıza inanıyorum. Lige verilen arada eksiklerimizi tamamlamaya çalışacağız. Takımda Beto'nun sakatlığı var, onun dışında ciddi bir sorun yok" dedi.

Sağlam, kendi sahalarında konuk edecekleri Ankaragücü'nün puan almamasına rağmen güçlü bir rakip olduğunu ifade ederek, bu maçtan da galibiyetle ayrılarak yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Gaziantepsporlu futbolcu Mehmet Yozgatlı ise, iyi bir takım olduklarını belirterek, "Sezonun başından beri çok iyi bir takım olduğumuzu söylemiştim. İki maçımızda da iyi oynayarak 6 puan aldık. Önümüzde bir ara var bunu iyi değerlendirmek istiyoruz. Son yılarda takımımız kötü bir dönem geçirdi ama bunu telafi edeceğimize inanıyorum. Takımdaki uyum süreci sorunu olmadı. Yerli ya da yabancı transferlerin ardından kısa sürede bir arkadaşlık ortamı kuruldu. Başarımızın arkasında da bu dostluk ortamının olduğuna inanıyorum. Bir takımdaki en önemli durumun arkadaşlık olmasıdır. Biz bunu yakalamış bir durumdayız. Anadolu takımlarında birlik beraberliği daha iyi sağlayabiliyorsunuz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2008 Cuma 11:42:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?