5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Gaziantepspor'da imza şov

Turkcell Süper Ligi'ne iyi bir başlangıç yapmak isteyen Gaziantepspor, 3'ü gurbetçi 4 futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzaladı. 

Kırmızı-siyahlı kulüp, İsviçre'nin Thun takımından golcü futbolcu Önder Çengel, Belçika'nın Standard Liege takımından Kadir Pekmezci, Belçika'nın Heuasen Zolder takımından Kadir Ulgar ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Fatih Şen'i 3 yıllığına renklerine bağladı.
 
Celal Doğan Tesisleri'ndeki imza törenine Gaziantepspor Başkan Vekili ve Futbol Şube Sorumlusu Bülent Mamatoğlu'nun yanı sıra yöneticiler de katıldı. Mamatoğlu, takımın yarın sabah toplanacağını ve ilk antrenmanını yapacağını belirterek, ''İnce eleyip sık dokuyarak transfer yapıyoruz. Transfer yapmak için oyuncu almıyoruz'' dedi. 

Prensipte anlaştıkları Diawara'nın da yarın sözleşme imzalamak için Gaziantep'e geleceğini, renklerine katmak istedikleri Afanou ile de tekrar bir görüşmede bulunacaklarını kaydeden Mamatoğlu, şöyle devam etti: 

''Biz iyi bir takım oluşturmak istiyoruz ancak bu bol para harcamak ile olmuyor. İhtiyaca göre transfer yapıyoruz. İyi bir takım oluşturmak da başarı için yeterli olmuyor. Biz taraftarımızın bizi yalnız bırakmalarını istemiyoruz. Bu yıl taraftarımızın stadı doldurmalarını bekliyoruz. Hiç olmazsa haftada 90 dakikalarını Gaziantepspor'a feda etsinler. Gaziantep'te yaşayan herkesi takıma destek olmaya davet ediyoruz.'' 

Mamatoğlu, şu anda 58 kişiye ulaşan kadroyu teknik direktör Walter Zenga'nın isteği doğrultusunda 25 kişiye düşüreceklerini, gidecek ve kalacak oyuncuları Zenga'nın belirleyeceğini ifade etti. 

Forvet mevkiinde görev yapacak olan Önder Çengel, orta saha oyuncusu Kadir Ulgar, defans oyuncusu Fatih Şen ve sağ açıkta forma giyecek olan Kadir Pekmezci de Gaziantepspor'a gelmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ederken, kendilerini 3 yıllığına Kırmızı-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attılar.
.
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2006 Pazartesi 19:00:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?