4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Gaziantepspor'da Mesut Bakkal şoku

Gaziantepspor'da Teknik Direktör Mesut Bakkal ile Genel Menajer Hasan Çetinkaya, görevlerinden istifa etti.

Celal Doğan Tesisleri'nde konu ile ilgili basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Mesut Bakkal ve Genel Menajer Hasan Çetinkaya, gelişen olayların içerideki takım olgusunu zedelemeye başladığını ve takımın yolunu açmak için istifa ettiklerini söyledi.

Gaziantepspor Kulübü'nde görev yaptığı süre içinde destek veren herkese teşekkür eden Teknik Direktör Mesut Bakkal, "Coşkulu, arzulu ve istekli bir takım bıraktığımı düşünüyorum. Oynadığımız oyuna kamuoyu tarafından sürekli destek vardı. Bu takımın ligde çok daha iyi işler yapacağını biliyorum. Bundan sonra da bu futbolcuların katkıları ile daha iyi işler olacağını ümit ediyorum. Takımı ayakta tutmaya çalıştım. Buradan ayrıldığımı için olumsuzlukları konuşmanın bir faydası yok. Zaten herkes her şeyi biliyor. Anlatmaya gerek yok. Sözü uzatmaya gerek yok. Oluşturduğum takım beni ve spor kamuoyunu mutlu ediyor. Sorunsuz, problemsiz, aslan bir gibi takım bırakıyorum. Bu takımın iyi işler yapacağına eminim" dedi.

Görev yaptığı süre içinde takıma inanılmaz emek verdiğini, paranın kendisi için hiç önemli olmadığını, namuslu ve dürüst bir şekilde çalıştığını vurgulayan Bakkal, herkesin Gaziantepspor'a destek olması gerektiğinin altını çizdi. Bakkal, "Kol kırılır yen içinde kalır dedik ve sorunları kimseye anlatmadık. Zarar vermek istesem haftalar önce istifa ederdim. Bir de benim paracıl olduğum iddiasını ortaya attılar. Gaziantepspor'dan üç prim alacağım var. Bunu personele dağıtmalarını söyledim. Takımımı ayakta tutmak için her şeyi yaptım. Futbolcu burada hak edişini alıyor, kimse kimseye sadaka vermiyor. Gaziantep halkı artık dönüm noktasında, ya dönecek, ya dönecek. Takımın oluşumunda önemli adımlar attık. Mağlup olsa bile son dakikaya kadar mücadele eden, karakterli bir takım oluşturdum. İçim ferah ayrılıyorum. Kalmam için çaba sarf edildi, ancak bunun bitmesi gerekiyor. İnşallah yeni gelen hoca da, bizim sağladığımız katkıyı yapar. Bireyler gelip geçicidir, Gaziantepspor kalıcıdır. Gaziantepspor köklü bir kulüptür. Buranın halkı takımına sahip çıkmak zorundadır. Takım içinde Muratları, Metinleri ve Ahmet Arıları çıkarttık. Mutlu ayrılıyorum. Bu sıkıntılı ortamda takım olgusunu oluşturamadığımız için istifa yolunu seçtim. Ama başarılı işler her zaman takdir edilir. Futbolcularımdan hafta sonunda oynanacak olan Konyaspor maçını kazanmalarını ve bana hediye etmelerini istedim" diye konuştu.

Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl ise, Teknik Direktör Mesut Bakkal ile karşılıklı olarak iyi niyet çerçevesinde bir kan değişimine gitme kararı aldıklarını kaydederek, "Tamamen iyi niyet çerçevesinde karşılıklı anlaşılarak buna karar verdik. Biz yönetim olarak Mesut hocamıza şu ana kadar geçen emeklerinden dolayı teşekkür ediyor ve başarılar diliyoruz. Geçici olarak altyapıdan sorumlu hocamız Bünyamin Süral takımı kalan iki maçta yönetecek. Gaziantepspor'un menfaatleri doğrultusunda gereken neyse yapıyoruz" diye konuştu. Kızıl, gazetecilerin sorduğu soruları yanıtlamazken, daha sonra basın toplantısı düzenleyeceğini sözlerine ekledi.

Basın açıklamasının ardından futbolcularla tek tek vedalaşan Teknik Direktör Mesut Bakkal, futbolculardan hafta sonu oynanacak Konyaspor maçını kendisine armağan etmelerini istedi. Bakkal ve Hasan Çetinkaya, tesislerde futbolcularla tek tek vedalaştıktan sonra Ankara'ya hareket etti.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2007 Çarşamba 14:10:26
Güncelleme :12 Aralık 2007 Çarşamba 17:36:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?