6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaziantepspor'da sağlık kontrolü

Gaziantepspor'da yeni sezon öncesinde futbolcular sağlık kontrolünden geçti.
Kırmızı-siyahlı takımda forma giyen 24 futbolcu, Primer Hospital Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Futbolcular, kardiyoloji, genel cerrahi, üroloji, dahiliye, kulak buran boğaz, göz, diş ve ortopedi servislerinde muayeneden geçirilirken, son olarak efor testinden geçti.


Gaziantepspor Kulüp Doktoru Yusuf Bozfırat, Primer Hospital Hastanesi'nde futbolcuların sağlık durumunun gayet iyi olduğunu, yeni sezon öncesi hiçbir futbolcuda sorun olmadığını belirtti. Sabahın erken saatlerinde Primer Hospital Hastanesi'ne gelen ve çeşitli testlerden geçen futbolcuların gayet sağlıklı olduklarını dile getiren Bozfırat, "Her yıl olduğu gibi bu sezonda tüm futbolcularımızı çeşitli testlerden geçirdik. Test sonuçları hemen açıklanmıyor. Ama tüm futbolcularımızın sağlıklı olduğunu hastane doktorları bizlere iletti. Yeni sezon öncesi sağlık açısından Gaziantepsor'da hiçbir sıkıntı yok" dedi.


Takım kaptanı Mehmet Polat ise, sezon hazırlıklarının gayet iyi şekilde sürdürüldüğünü kaydederek, "Takımda arkadaşlık ilişkileri çok iyi. Hazırlıklarımızı kendi tesislerimizde sürdürüyoruz. Önümüzdeki günlerde İtalya'ya kampa gideceğiz. Bu sezon farklı bir Gaziantepspor olacağını düşünüyoruz" diye konuştu.
Defans oyuncusu Bekir de, hazırlıkların çok iyi şekilde sürdüğünü ifade ederek, sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2008 Pazar 16:03:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?