5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Gaziantepspor'da son dakika bombası

Gaziantepspor, Brezilya'nın Santos takımında forma giyen Meksika Milli Takımı'nın golcü oyuncusu Antonio De Nigris ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladı. 

Celal Doğan Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde Meksikalı golcü futbolcu Antonio De Nigris, kendisini 2 yıllığına kırmızı-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. İmza töreninde Başkan Vekili ve Futbol Şube Sorumlusu Bülent Mamatoğlu da hazır bulundu. Başkan Vekili ve Futbol Şube Sorumlusu Bülent Mamatoğlu, imza töreninde yaptığı açıklamada, Antonio De Nigris'in 28 yaşında başarılı bir forvet oyuncusu olduğunu belirterek, "Gaziantepspor'a büyük katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi. 

Golcü futbolcu Antonio De Nigris ise Türk futbolunun Avrupa'da önemli bir yeri olduğunu belirtti. Teknik Direktör Walter Zenga'nın da dünyaca tanınan meşhur bir teknik adam olduğunu ifade eden Antonio De Nigris, "Birlikte başarılı olacağımıza inanıyorum. Türkiye'de inşallah çok gol atarım" diye konuştu. 

Bu arada, 4 günlük iznin ardından Ankaragücü maçı hazırlıklarına başlayan Gaziantepspor'da Faruk Bayar'ın sakatlığı sürüyor. Kasığında şiddetli ağrı olan Faruk Bayar, sağlık kontrolünden geçmek üzere dün İstanbul'a gitti. Hafif sakatlıkları bulunan Zurita, Özgür Volkan Yıldırım ve Erdal Güneş'in tedavileri de devam ediyor. Her 3 futbolcu da antrenmanda düz koşu yaptı.
İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2006 Cuma 18:29:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?