6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaziantepspor'da Tabata sevinci

Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, yeni transfer Brezilyalı orta saha oyuncusu Rodrigo Barbosa Tabata'nın farklı ve sıra dışı bir oyuncu olduğunu belirterek, "Tabata, Gaziantepspor'un seyir zevkine büyük etki edecek" dedi.

Teknik Direktör Nurullah Sağlam, mutlaka alınmasını istediği Tabata'nın Santos'da 10 numara oynayan 1.80 metre boyunda, çok yetenekli bir oyuncu olduğunu belirtti.

Tabata'nın oynadığı 153 maçta 24 gol attığını, oyun kurucu özellikleri yanında her iki ayağını da çok iyi kullandığını ve teknik özellikleri yüksek bir futbolcu olduğunu kaydeden Sağlam, "Başkan İbrahim Kızıl, Tabata ile 3 yıllık anlaşmaya varıldığını ve Tabata'nın cumartesi günü Gaziantep'e geleceğini söyledi. Tabata'nın Gaziantepspor'a gelmesi bizleri muttu etti. Tabata, gerçekten farklı ve sıra dışı bir oyuncu. Tabata'nın takımın seyir zevkine büyük etki edeceğini düşünüyorum" dedi.

Bu arada kendi tesislerinde sürdürdüğü yeni sezon hazırlıklarının birinci etabını cuma günü tamamlayacak olan Gaziantepspor, 28 Temmuz'da kamp için İtalya'ya gidecek. Celal Doğan Tesisleri'nde Teknik Direktör Nurullah Sağlam yönetiminde günde çift antrenmanla hazırlıklarını sürdüren Gaziantepspor, İtalya'daki 2 haftalık kamp süresince Lazio, Udinese, Triestina, Lecce ve Padova ile hazırlık maçları oynayacak.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2008 Çarşamba 12:02:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?