6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaziantepspor'da transfer başladı

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, transfer çalışmalarına başladıklarını belirterek, ara transfer döneminde en az 3-4 tane futbolcu takviyesi yapacaklarını söyledi. 

Gaziantepspor'da transfer hazırlıkları başladı. Transfer çalışmaları için düğmeye bastıklarını açıklayan Başkan Kızıl, "Çok iyi bir kadroya sahibiz. Ancak ligin başından bu yana sakat ve cezalı futbolcularımız nedeniyle çeşitli sıkıntılar yaşadık. Bu sorunlarımız olmasaydı belki bugün ligde ilk 3 içerisinde olabilirdik. Kulübümüz şu anda Türkiye'de gıptayla izlenen bir ekip. Bugün itibariyle transfer çalışmalarına başlıyoruz. Çok kaliteli ve başarılı 3-4 futbolcuyu kadromuza katacağız. Alternatifli bir
kadro oluşturacağız. Bundan sonra sakatlık ve kart cezalısı olduğu zaman sıkıntı yaşamayacağız" dedi. 

Kadrolarında bulunan futbolcuların genç yetenekler olduğunu hatırlatan Kızıl, "Bizim şu anda aldığımız oyuncular futbola muhtaç olan ve önü açık olan genç çocuklar. Hepsi yarının yıldızlarıdır. Bu getireceğimiz daha doğrusu alabilirsek yıldız bir futbolcu. Çok sıkı bir pazarlık içindeyiz. Ama yüzde 70 oranında anlaşmayı sağladık. Bu futbolcumuz Avrupa'da başarılar elde eden iyi bir oyuncu. Bu transferin ardından yerli ve yabancı futbolcularımız da aramıza katılacak. Yani en az 3-4 tane kaliteli futbolcu transferi gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2008 Pazartesi 17:10:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?