6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaziantepspor'da yüzler gülüyor

Gaziantepspor Kulübü Basın Sözcüsü Mehmet Kızıl, amaçlarının Gaziantepspor'u hak ettiği yere getirmek olduğunu belirterek, hedeflerine adım adım ilerlediklerini söyledi.

Turkcell Süpür Lig'de 6 hafta sonunda 13 puanla 3. sırada bulunan Gaziantepspor'da yüzler gülüyor. Basın Sözcüsü Mehmet Kızıl, Antalyaspor maçında iyi bir futbolla ligdeki 4. galibiyetlerini aldıklarını belirterek, "Oluşturduğumuz kadro Gaziantepspor'a yakışır bir futbol sergilemektedir. Bu yönetimi, teknik heyeti ve taraftarlarımızı oldukça sevindirmektedir. Sezon başından beri her şey istediğimiz gibi gidiyor. İyi bir takım olduğumuzu Antalyaspor maçında elde ettiğimiz 4-1'lik skorla bir kez daha kanıtlamış olduk. Gaziantepspor'u başarılı günlerine kavuşturmak için çalışmaya devam edeceğiz. Bu başarıda emeği geçen teknik heyetimizi ve futbolcularımızı tebrik ediyorum" diye konuştu.

A Milli Futbol Takımı'na da futbolcu göndermenin mutluluğu içinde olduklarını ifade eden Kızıl, "Gaziantepspor olarak bu sezon ilk olarak Mehmet Polat ve Murat Ceylan'ı milli takıma gönderdik. Son olarak Ümit Milli Takımı'na genç futbolcumuz Ahmet Arı'yı gönderdik. Bu gelişmeler bizleri gerçekten çok mutlu etmektedir. Umarım A Milli ve Ümit Milli takımına giden futbolcularımız diğer arkadaşlarına örnek olur. Bundan sonrada milli takıma futbolcu vermeye devam ederiz" diye konuştu. Kızıl, Antalyaspor galibiyetinin ardından futbolculara 4 günlük izin verildiğini ve Çarşamba gününden itibaren takımın tesislerde toplanmaya başlayacağını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2008 Pazartesi 17:20:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?