6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaziantepspor'lu gençler umutlu

Turkcell Süper Ligi'nde yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Gaziantepspor'da, genç futbolcular da tecrübeli ağabeyleri gibi bu sezon başarılı olacaklarına inanıyorlar.


Celal Doğan Tesisleri'nde Teknik Direktör Nurullah Sağlam yönetiminde sürdürülen birinci etap çalışmalarını tamamlayan Gaziantepspor, Pazartesi günü İtalya'ya gidecek. Gaziantep'teki birinci etap çalışmalarını kondisyon ağırlıklı olarak günde çift antrenman şeklinde yapan Kırmızı Siyahlılar, İtalya'da yapacakları ikinci etap kamp çalışmasının ardından tekrar Gaziantep'e dönecek. İtalya'da yapılacak hazırlık maçları ile eksiklerini gidermeyi hedefleyen Gaziantepspor, İtalya kampının ardından üçüncü etap çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürerek lige hazırlanmış olacak.
Gaskispor'da kiralık olarak forma giyerken başarılı performansı ile dikkat çekerek Gaziantepspor'a kazandırılan orta saha oyuncusu Ferdi Coşkun, "3 Temmuz'dan itibaren yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerimizde burada Gaziantep'te sürdürüyoruz. Çalışmalar bugüne kadar çok iyi geçti. Gerek biz gençler olsun, gerekse tecrübeli ağabeylerimiz olsun hepimiz açısından çalışmalar çok iyi geçti. Hazırlık döneminde elimizden geleni yapmaya çalıştık, inşallah ligde başarılı oluruz" diye konuştu.


Gaziantepspor'un altyapısında yetişen ve ortaya koyduğu futbolla teknik heyet ve yöneticilerin dikkatini çekerek kadroya dahil edilen genç oyuncu İsmail Köybaşı ise çalışmaların yoğun ve tempolu şekilde sürdüğünü kaydetti. Kırmızı-Siyahlı genç oyuncu İsmail, "Bu temponun ve yoğunluğun semeresini ligde oynayacağımız maçlarda alacağımıza inanıyorum. Buradaki çalışmaları tamamladıktan sonra İtalya'ya gideceğiz. Takımda arkadaşlık ilişkileri ve uyum en üst seviyede. Bu iyi arkadaşlık ortamı takımdaki motivasyonu da günden güne artırıyor" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2008 Cuma 12:33:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?