6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaziantepspor'un rotası belli

Antalya'da 2 Ocak'ta toplanacak olan Gaziantepspor 2 hazırlık maçının ardından Beşiktaş ile oynayacağı Fortis Türkiye Kupası karşılaşması için Gaziantep'e dönecek.
Gaziantepsporun resmi internet sitesinde yapılan açıklamada 2. yarı kamp çalışmaları için takımın 2 Ocak'ta Antalya Mardan Spor Kompleksi Tesisleri'nde toplanacağı bildirildi. Kırmızı-siyahlı takım, Antalya'da 6 ve 8 Ocak tarihlerinde iki hazırlık maçı oynayacak. 10 Ocak'ta Beşiktaş ile oynayacağı Fortis Türkiye Kupası karşılaşması için Gaziantep'e gidecek olan Gaziantepspor, karşılaşma sonrası tekrar Antalya kampına devam edecek.
Gaziantepspor'un kamp döneminde İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Samsunspor ve Kocaelispor ile de hazırlık maçları oynayacağı bildirildi.
Öte yandan, Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam kamp döneminin ilk günlerinde Fortis Türkiye Kupası için çok sıkı çalışacaklarını belirterek, "Fortis Türkiye Kupası'ndaki iddiamızı sürdürmek için Beşiktaş karşısında mutlak puan ya da puanlar almalıyız. Beşiktaş maçı öncesi kampta bu maçı ön planda tutacağız" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 16:24:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?