5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Gaziantep'te cinayet

Gaziantep'te bir kişi tabancayla vurularak öldürüldü. 

Edinilen bilgiye göre, İstasyon Caddesi Gaziantep Fuar Alanı önünde meydana gelen olayda, İbrahim Kalyenci (26), henüz kimliği tespit edilemeyen kişi veya kişiler tarafından tabancayla vuruldu. Olayda, Umut Akceylan (24) da yaralandı. Kalyenci, olay yerinde hayatını kaybederken, 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Akceylan tedavi altına alındı. Öldürülen Kalyenci'nin balıkçılıkla uğraştığı öğrenildi.
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin olay yerinde yaptıkları incelemede 2 adet boş kovan bulundu. Cinayetin işlendiği yere gelen Kalyenci'nin yakınlarıysa sinir krizi geçirdi. Öldürülen gencin yakınları, çevredeki vatandaşlar ve polisler tarafından güçlükle teskin edildi. 

Cinayete karıştıkları iddia edilen birisi bayan 2 kişinin yakalanmasına çalışıldığı, cinayetle ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2006 Çarşamba 06:39:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdem bayar IP: 85.99.200.xxx Tarih : 13.12.2006 09:57:32
ben 19 yaşında gaziantepte doğmuş büyümüş ve hala yaşamakta olan bi vatandaşım tek kelime ile yapılan bu işleri kınıyorum gaziantepi dışarıdaki görünümü ise tam bir facia işim gereği çok gezen bi insanım ama gaziantepin adına gazilik ünvanına yakışmayan şeylerle anılması bizi büyük bi hayal kırıklığına uğratıyo çünkü yapılan araştırmalarda terör bölgesi ilan edilen ama yine türk bayrağının dalgalandığı bizim şehirlerimizde gaziantep te işlenen cinayet ler den daha az cinayet işlendiği görülmektedir. siz bir basın kuruluşu olarak bunu iş yapmayan devlet büküklerimize iletmenizi istiyorum .ve sadece bu olay değil gaziantepin adını kirleten bütün olayları şiddetle kınıyorum.