4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Gaziantep'te görülmemiş vahşet

Gaziantep'te 26 Ağustos 2007 günü tren rayları üzerinde boğazı kesilmiş şekilde bulunan oto tamircisinin katil zanlısı olarak eşi yakalandı. İşlediği cinayeti itiraf ettiği iddia edilen eşin, kocasını sevgilisine 4 bilezik karşılığında öldürttüğü öne sürüldü.


Edinilen bilgiye göre, 26 Ağustos 2007 günü sabah 05.45 sularında Göllüce Mahallesi 18 No'lu Sokak'taki tren rayları üzerinde bıçaklanarak boğazı kesilmiş halde bir ceset bulundu. Olay yerine gelen polisin yaptığı incelemede cesedin oto tamirciliği yapan ve 3 aylık evli olan Mehmet Ali Ö.'ye (22) ait olduğu belirlendi. Polisin yaptığı araştırmalar neticesinde katil zanlısı olarak H.D. (19) ile M.B. (19) gözaltına alındı.


H.D.'nin, polise verdiği ifadesinde, olay gecesi cep telefonuyla Mehmet Ali Ö.'yü arayarak, "Otomobilimizin arızası var, bakabilir misiniz?" diyerek dışarı çağırdığını ve yanındaki arkadaşı M.B. ile birlikte Mehmet Ali Ö.'yü tren rayları üzerinde bıçaklayarak boğazını kesip öldürdüklerini itiraf ettiği öne sürüldü. H.D.'nin, cinayeti sevgilisi E.Ö. ile birlikte planladıklarını ve E.Ö.'den kocası Mehmet Ali Ö.'yü öldürmesi karşılığında 4 bilezik aldığını da itiraf ettiği öğrenildi.
Doğan'ın ifadesi sonrasında gözaltına alınan E.Ö., H.D. ve M.B.'nin Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgulamalarında cinayeti işlediklerini itiraf ettikleri bildirildi. Zanlılar, sorgularının ardından mahkemeye sevk edildi.


Bu arada H.D.'nin daha önce Mehmet Ali Ö.'nün eşi E.Ö. (20) ile aşk yaşadığı ve evlenmek istediği ancak parası olmadığı için evlenemediği iddia edildi.
Boğazı kesilerek öldürülen Mehmet Ali Ö. ile Emine Ö., yaklaşık 3 ay önce aileler arasında düzenlenen törenle dünya evine girmişlerdi.

İha
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2007 Cuma 18:33:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ÇÖLHAN örpek IP: 88.226.255.xxx Tarih : 21.09.2009 12:51:25

helal olsun sana kimbilir şimdiye kadar sana neler yaptı ki sen bunu yapmışsın