6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaziantep'te göz kamaştıran defile

Gaziantep’te yaptığı büyük yatırımlarla dikkat çeken ve 4. Cemil Alevli Cup Tenis Turnuvası ana sponsorlarından birisi olan pırlanta devi Glitz, düzenlediği defileyle “Glitz ve The City” koleksiyonunu tanıttı.

Glitz Pırlanta, şehirli kadının göz alıcı tarzını yansıtmaya yönelik hazırladığı özel koleksiyonu “Glitz ve The City”i muhteşem bir defile eşliğinde tanıttı. Mücevher alanında dünyanın önde gelen firmaları arasında yer almanın hayal olmaktan çıktığını ve gerçeğe dönüştüğünü ifade eden Glitz Gaziantep Şube Müdürü Tahir Uçkun, “Baymonte Kuyumculuk çatısı altında iki yılda dünyanın önde gelen pırlanta markaları haline gelen Glitz, ülkemizin ortak gururu haline gelmiştir. Kendi sektöründe de bir çok ilke imza atan Glitz, perakendeci müşterilerine garantili ve sertifikalı pırlanta sunmanın da liderliğini yapmıştır. Firmamız 2008 yılı için özel hazırlanan Glitz ve The City geçtiğimiz günlerde düzenlediği bir defileyle dünya kamuoyuna tanıtmıştır. Aralarında Gaziantepli ünlülerin de bulunduğu 650 özel davetlinin izlediği gecede sürprizler ve görkemli şovlar büyük ilgi çekti" dedi.


Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Jimmie Wilson’un canlı performansı eşliğinde gerçekleşen defilenin konukları büyülediğini kaydeden Uçkun, "Levent Özdemir’in koreografisinde tam bir görsel şölene dönüşen defilede Ebru Şallı, Çağla Şıkel, Şenay Akay ve Tülin Şahin gibi mankenler güzellikleri ve muhteşem Glitz koleksiyonuyla göz kamaştırdılar. Modayı takip edenlerin markası Glitz’in göz kamaştıran ve şaşırtıcı tasarımlarını sunduğu defile izleyicilerden tam not aldı. Şehirli kadının yaşam biçimini anlatan koleksiyonda dişilik, trendler ve gündelik hayat içinden şık ayrıntılar kullanıldı. Tamamen şehirli, modayı takip eden ve dinamik kadına özel tasarlanan Glitz ve The City koleksiyonunun sergilendiği defilede gökdelenden esinlenerek tasarlanan yüzükler, köprüleri andıran kolyeler ve şehri simgeleyen küpeler gibi bir çok ürün tanıtıldı" diye konuştu.

Gaziantep’in önemli bir marka kent haline geldiğini ifade eden Uçkun, “Gaziantep kendi markasını oluşturan ender kentler arasındadır. Dünya markalarının göz diktiği Gaziantep’te ülkemizin de önde gelen markaları yer almaya başlamıştır. Bu durum kent ekonomisinin canlanmasına önemli katkı sağlayacaktır. Bugün Gazi Muhtar Paşa Bulvarı üzerindeki yerimizin dışında sonbaharda önemli bir yatırım daha gerçekleştireceğiz. Glitz’in kentimize yatırımları sürecektir” şeklinde konuştu.

..
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2008 Pazartesi 13:48:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?