4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Gaziantep'te imza günü

Türk Telekom Lig A takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktörlüğe İsmet Savcılıoğlu getirilirken, Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi takımlarından GASKİSpor ise teknik direktör Faik Demir ile sözleşme yeniledi.


Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu'nda gerçekleştirilen imza törenine Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve GASKİSpor'un kulüp başkanı olan GASKİ Genel Müdürü Fahrettin Uslusoy, Asbaşkan Ünsal Göksen, yönetim kurulu üyeleri ve iki kulübün teknik heyeti katıldı. Kulüp Başkanı Fahrettin Uslusoy, 2007-2008 futbol sezonunda İsmet Savcılıoğlu ve Faik Demir ile anlaştıklarını söyledi. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve GASKİSpor'un başarılı bir takım haline getirilmesi için çalışacaklarını kaydeden Uslusoy, transferde genç isimlere yöneleceklerini belirtti. Her iki takımın yeni sezon hazırlıkları için 4 Temmuz'da top başı yapacağını kaydeden Uslusoy, ilk dönem kampın Nevşehir'de, ikinci dönem kampının ise Bolu'da gerçekleştirileceğini ifade etti.


10 yıl Süper Lig'de, 3 yıl da Lig A'da yardımcı antrenör olarak görev yaptığını söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü İsmet Savcılıoğlu ise, teknik direktör olarak ilk kez imza atmanın heyecanını yaşadığını belirtti. Büyükşehir Belediyespor'un geçen yılki maçlarını takip ettiğini ifade eden Savcılıoğlu, "Takımı tanıyorum. Eksik mevkilerimize transferler yaparak, güçlü bir takım kurmaya çalışacağız" dedi. Transferler konusunda yönetim kuruluyla görüşme halinde olduklarını ifade eden Savcılıoğlu, kulübe faydalı olacak isimleri transfer edeceklerini söyledi.


GASKİSpor ile sözleşme yenileyen teknik direktör Faik Demir da, yeni sezon için genç ve mücadele eden bir takım kuracaklarını kaydetti.
Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü İsmet Savcılıoğlu ile GASKİSpor Teknik Direktörü Faik Demir, 26-27 Haziran tarihleri arasında futbolcu seçmeleri yapacak. GASKİSpor tesislerinde yapılacak seçmelerde beğenilecek futbolcular takımlara alınacak.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2007 Pazartesi 15:05:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?