6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaziantep'te karikatür sergisi

Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okulları ve Aydın Doğan Vakfı işbirliğiyle düzenlenen Uluslararası Karikatür Sergisi Gaziantep'te açıldı.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Sergi Salonu'nda gerçekleştirilen serginin açılışına, Vali Süleyman Kamçı, 17 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Karataş, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Lebriz Güzelbey, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, GTO Genel Sekreteri Mesut Ölçal, Aydın Doğan Vakfı Yürütme Kurulu Başkanı Candan Fetvacı, Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, GKV Mütevelli Başkanı Nüket Ersoy ile çok sayıda davetli katıldı.

Serginin açılışında konuşan Vali Süleyman Kamçı, GKV'nin Gaziantep'in her alanda yüzünü ağarttığını belirtti. Kamçı, "Gaziantep sanatın her dalında medeniyetlerin beşiği olarak biliniyor. Bu faaliyetlerden dolayı gerek Aydın Doğan Vakfı'nı gerekse Gaziantep'in yüz akı olan GKV'yi kutluyorum. Bu güzel sergiden dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

91 ülkeden bin 218 sanatçının serbest konulu eserlerinin yer aldığı 25. Uluslararası Karikatür Yarışması Sergisi bir hafta süreyle gezilebilecek.

.
Yayın Tarihi : 28 Mart 2008 Cuma 15:54:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?