4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Gaziantep'te KOBİ fuarı hazırlıkları

Gaziantep, 13-14 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek KOBİ Fuarı’na hazırlanıyor. Gaziantep Sanayi Odası (GBO) Başkanı Nejat Koçer, bölgedeki KOBİ’lerin fuara katılmalarını istedi. 

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB), 13-14 Nisan tarihlerinde Gaziantep'te düzenleyeceği KOBİ Bilgi ve Eğitim Fuarı’na hazırlıklar sürüyor. Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Türkiye Bilimsel Teknik Araştırmalar Kurumu (TÜBİTAK), Türk Patent Enstitüsü (TPE) ile Halk Bankasının katılacağı Fuarı’na bölge illerindeki da KOBİ’ler katılacak. KOBİ Bilgi ve Eğitim Fuarına, Gaziantep, Kilis, Osmaniye, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Şanlıurfa'dan da işletmeler katılacak.
Gaziantep Sanayi Odası Fuar Merkezi’nde düzenlenecek fuarda KOBİ'ler, bilgi, hizmet üreten kuruluşlar ile finansman ve kredi sağlayan kamu ve özel kuruluşların temsilcileriyle biraraya gelme imkanı bulacak. 

BAŞKAN KOÇER’DEN FUARA KATILIM ÇAĞRISI 

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Koçer, ülkede ve bölgede yeni iş alanlarının oluşturulmasında etkili olan KOBİ’lerin düzenlenecek fuara katılmalarını istedi. 

2007 yılında Türkiye’nin ayrı bölgelerinde KOBİ’lere yönelik 20 ayrı fuar düzenlemeyi planladıklarını kaydeden Koçer, şu ana kadar 6 fuarın gerçekleştirildiğini kaydetti. Koçer, 7. KOBİ fuarının 13-14 Nisan tarihleri arasında Gaziantep’te yapılacağını kaydetti. 

KOBİ’lere destek veren kamu ve özel kuruluşların 2007 yılı bütçelerini 1 milyar YTL üzerinde açıkladığını ifade eden Başkan Koçer, “KOBİ’lerin bu tür desteklerden yararlanması için böyle bir organizasyona ihtiyaç vardı. Gaziantep’te yapılacak fuara KOBİ’lerimizin katılarak bu bütçeden yararlanmalarını istiyoruz” dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2007 Cuma 11:18:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?