6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaziantep'te kültür-sanat

Gaziantep'te Genç Engelliler Sahne Tiyatrosu tarafından sahnelenen 2 perdelik 'Eleman bulundu' adlı komedi oyunu izleyenlerden tam not aldı.

Şehitkamil İlçe Belediyesi Konferans Salonu'nda Genç Engelliler Sahne Tiyatrosu tarafından 2 perdelik 'Eleman bulundu' adlı komedi oyunu sahnelendi.

Mehmet Eşref Azrak'ın yönettiğini yaptığı ve aralarında engelli oyuncuların da bulunduğu oyun izleyenleri gülmekten kırdı. İzleyenleri güldürürken düşündüren oyunda, engelli vatandaşların maaşlarına göz diken dolandırıcının pişmanlığı anlatıldı.Oyunun yönetmeni Mehmet Eşref Azrak, her yıl yeni bir oyunla turneye çıktıklarını belirterek, "Engelli oyuncularımızın da aralarında bulunduğu kadromuzla engelli vatandaşlarımızın sıkıntılarını ve düştüğü zorlukları sahnede anlatmaya çalışıyoruz. Ancak sahnelenen oyunlara istediğimiz izleyiciyi bulamıyoruz. Büyük emeklerle hazırlanan tiyatro oyunlarına halkımız tarafından sahip çıkılmasını istiyoruz. Sanata ve sanatçıya sahip çıkarak oyunu izlemeye gelen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2008 Cumartesi 11:36:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?